Grapini a băgat Rodna „în gaură”!

0
217

În urma acțiunilor întreprinse, pe de-o parte de compania creditoare MIS Grup, iar pe de altă parte, de echipa Departamentului de Investigații și a altor publicații care au prezentat cazul, la U.A.T. Rodna lucrurile au înaintat. Astfel, în acest moment, conturile primăriei sunt blocate, probabil spre surprinderea primarului Grapini, care părea destul de sigur că acest lucru nu se poate întâmpla.

DAN G. CIMPOERU

Așa cum vă înștiințam în articolele precedente, U.A.T. Rodna a rămas restantă cu plata unor tranșe pentru construcția de infrastructură de drumuri forestiere, în condițiile în care a semnat pentru recepție la terminarea lucrărilor și chiar a dat în folosință drumul construit. Primarul Valentin Grapini a găsit toți vinovații posibili, începând cu firma constructoare, MIS Grup, despre care ne-a spus că a făcut „mișculații” pentru ca primăria să nu poată efectua plățile întocmai și la timp, continuând cu consilierii U.A.T.-ului, care au decis împotriva intereselor locuitorilor comunei prin diverse hotărâri și terminând cu Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale (AFIR), care nu plătește niciodată la timp. Nici măcar o dată nu și-a asumat vina proprie pentru situația existentă, pe motiv că lui, „Tinu” Grapini, i-a spus tatăl domniei sale că mulți or să-l atace și or să fie răi, că așa se întâmplă când ajungi primar, după cum bine știe toată lumea.

Probabil instanța nu a fost deloc impresionată, nici de „oamenii răi”, nici de celelalte „povești” pe care primarul ni le-a exprimat în interviuri, ci a deliberat, în urma probelor puse la dispoziție, că Primăria Rodna este bună de plată. Și ca lucrurile să fie cât se poate de clare, la ora la care scriem acest articol, U.A.T-ul are conturile blocate. Cu siguranță, cei mai „fericiți” trebuie să fie rodnenii, știind că primarul lor mult-iubit a a creat (cu bună știință, am adăuga noi) o situație de toată jena, care putea să fie evitată, dacă alegea să își respecte obligațiile contractuale.

Domnule primar, nouă nu numai că ne vine să credem că primăria pe care o „conduceți” este bună de plată, chiar ne așteptam să se întâmple acest lucru. Vă putem aduce la cunoștință pe această cale, următorul lucru: mai sunt multe de publicat despre dumneavoastră și despre „realizările” pe care le aveți la activ. Probabil că blocarea conturilor primăriei Rodna este doar începutul. Fiți sigur că vom fi informați și vom informa publicul, la rândul nostru, atunci când vor apărea la suprafață alte „afaceri” în care sunteți implicat.

Material preluat de la : departamentuldeinvestigatii.ro

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.