spot_imgspot_img
AcasăAdministrațieConsilierul local Alexandra Ciui, solicită amenajarea spațiilor publice cu luminițe de Crăciun...
spot_img

Articole noi

Consilierul local Alexandra Ciui, solicită amenajarea spațiilor publice cu luminițe de Crăciun în localitățile aparținătoare orașului Beclean

Într-un comunicat de presă, consilierul local din partea USR, Alexandra Ciui, solicită ”amenajarea spațiilor publice cu luminițe de Crăciun în localitățile aparținătoare orașului Beclean”. În calitatea sa de consilier local din partea USR, Alexandra Ciui aduce în prim-plan o preocupare importantă privind amenajarea spațiilor publice în localitățile aparținătoare orașului Beclean, în contextul sărbătorilor de iarnă: ”Este regretabil că localitățile precum Coldău, Rusu de Jos, Figa, cartierul Beclenuț și Valea Viilor nu au beneficiat de ornamente și luminițe de Crăciun, lăsând în umbră aceste comunități în perioada sărbătorilor”. Consilierul local Alexandra Ciui consideră că ”este imperativ ca toți locuitorii să aibă acces la o atmosferă festivă echitabilă și plină de bucurie în timpul Crăciunului”. Prin intermediul acestei interpelări, Consilierul Local Alexandra Ciui solicită cu fermitate autorităților locale din orașul Beclean ”să ia măsuri imediate pentru amenajarea spațiilor publice în localitățile menționate, inclusiv cu luminițe de Crăciun și ornamente specifice sărbătorilor de iarnă. Este esențial ca niciun locuitor să nu fie uitat sau discriminat în această perioadă specială”.

Partidul USR și consilierul local Alexandra Ciui vor continua ”să susțină drepturile și interesele cetățenilor, asigurându-se că comunitățile locale beneficiază de condiții adecvate pentru a sărbători în spiritul Crăciunului. Ne dorim ca Becleanul să devină un exemplu pozitiv și luminos, reflectând unitatea și generozitatea care definesc această perioadă festivă”.

COMENTARII

Latest Posts

Nu rata