spot_imgspot_img
AcasăEvenimentDaniel Suciu : Iuliu Maniu este un reper peste vremuri și astăzi...
spot_img

Articole noi

Daniel Suciu : Iuliu Maniu este un reper peste vremuri și astăzi i-am onorat memoria

Bustul turnat în bronz al lui Iuliu Maniu , a fost amplasat astăzi în fața sălii de plen al Cemerei Deputașilor din Parlamentul Romaniei .

Evenimentul a avut loc astăzi la ora 14 , în cadrul unor activități cu caracter care se desfășoară cu ocazia Zilei Naționale a României , când se serbează 105 ani de la Marea Unire și pune în valoare adoptarea de către Parlametul României a Legii. nr. 195/2023 prin care se instituie anul 2023 ca ” Anul Iuliu Maniu „, conform unui comunicat emis de Parlametul României.

„Iuliu Maniu este un reper peste vremuri și astăzi i-am onorat memoria, moștenirea și principiile. M-am bucurat să fi contribuit la amplasarea bustului marelui om politic lângă ale celorlalte personalități ale acestui neam și să fiu gazdă a evenimentului, mai ales că inițiativa a aparținut unui bistrițean, Liviu Petrina. Și am îmbrățișat-o imediat, pentru că locul lui Iuliu Maniu este aici, în clădirea pregătită pentru un dictator comunist dar devenită casă a democrației.” a scris deputatul daniel Suciu

COMENTARII

Latest Posts

Nu rata