spot_imgspot_img
AcasăDiverseAquabis: Străzi din Bistrița, fără apă potabilă astăzi. Localități, fără apă peste...
spot_img

Articole noi

Aquabis: Străzi din Bistrița, fără apă potabilă astăzi. Localități, fără apă peste noapte

În vederea efectuării unor lucrări impuse  pe rețeaua de distribuție a apei, Aquabis anunță întreruperea a furnizării apei potabile, astăzi 11 septembrie 2023, între orele 10.15 – 14.00 (estimativ), în Bistrița – pe străzile Tudor Vladimirescu, Pandurilor și  străzile adiacente – TOTAL.

„Din cauza faptului că sistemul de alimentare cu apă este suprasolicitat în această perioadă, procesul de acumulare a apei în rezervoare este afectat. 

Aquabis anunță sistarea furnizării apei potabile astăzi,  11 septembrie 2023, de la ora 22.00, până mâine 12 septembrie 2023  ora 06.00.

Vor fi afectate localitățile Orheiul Bistriței, Șesul Orheiului, Satu Nou, Pietriș, Jelna, Valea Jelnei înspre Jelna, Budacu de Jos, Buduș, Simionești și Monariu.

Acesta e interval necesar pentru ca nivelul apei din rezervoare să atingă cote optime.

Reiterăm rugămintea de a folosi apa potabilă provenită din rețeaua publică cu prudență și responsabilitate, îndeosebi în această perioadă, doar în scopuri esențiale – pentru băut, nevoi igienico-sanitare și casnice, și de a evita sau reduce frecvența acțiunilor precum irigații, spălarea trotuarelor, umplerea piscinelor”, transmite Aquabis.

Vă asigurăm că o echipă de intervenție se află la fața locului și ia toate măsurile necesare astfel încât reluarea furnizării apei să aibă loc în cel mai scurt timp posibil.

Menționăm că apariția avariilor pe rețeaua publică de alimentare cu apă nu poate fi anticipată. Ea este, de cele mai multe ori, însoțită de întreruperea imediată a furnizării apei în zonele implicate.

Din acest motiv, în unele situații, anunțarea întreruperii furnizării apei poate avea loc după sistarea efectivă a alimentării cu apă”, transmite Aquabis.

În urma manevrelor executate pe rețeaua de distribuție a apei potabile, există posibilitatea deprecierii parametrilor calitativi ai apei (creșterea turbidității). Pentru acest fapt – înainte de consum – vă rugăm să lăsați apa să curgă câteva minute, pentru limpezire.

AQUABIS S.A. îşi cere scuze faţă de consumatori pentru disconfortul apărut în acest interval.

Telefon Dispecerat : 0263/21.31.17 şi 0372/74.24.78.

COMENTARII

Latest Posts

Nu rata