spot_imgspot_img
AcasăEveniment”Mărie, Mărie!”, spectacol folcloric la Prundu Bârgăului
spot_img

Articole noi

”Mărie, Mărie!”, spectacol folcloric la Prundu Bârgăului

Primăria comunei Prundu Bârgăului, Consiliul Local al comunei Prundu Bârgăului, Casa de Cultură Prundu Bârgăului, organizează Spectacolul Folcloric ”Mărie, Mărie!. La acest eveniment cultural participă ansamblul ”Plaiurile Bârgăului” și invitații speciali Dumitru Ciupa și Andreea și Maria Pavelean. Trebuie amintit faptul că ansamblul ”Plaiurile Bârgăului este laureat al festivalului internațional de folclor ”Peștișorul de Aur” de la Tulcea, unde a câștigat locul I.

Spectacolul folcloric ”Mărie, Mărie!” se va desfășura în Amfiteatrul de vară, marți 15 august cu începere de la ora 20.00.

”Pentru a ne arăta recunoștința pentru activitatea pe care o desfășoară cu mare dragoste dar și pentru a le mulțumi cum se cuvine pentru obținerea premiului I la Festivalul „PEȘTIȘORUL DE AUR” – Baladele Deltei 2023, mâine, 15 August, pe scena anfiteatrului de vară a Casei de Cultură din Prundu Bârgăului, începând cu ora 20.00, vă invit la un spectacol deosebit unde vom urmării prestația Ansamblului Folcloric ” Plaiurile Bârgăului” alături de invitați speciali! Vă așteptăm cu mult drag!”, a spus doru Crișan, primarul comunei Prundu Bârgaului.

COMENTARII

Latest Posts

Nu rata