spot_imgspot_img
AcasăDiverseAquabis: Se întrerupe apa potabilă astăzi în Bistrița, Beclean și alte 5...
spot_img

Articole noi

Aquabis: Se întrerupe apa potabilă astăzi în Bistrița, Beclean și alte 5 localități

În vederea efectuării unor lucrări de deviere a rețelei de apă existente DN 200, Aquabis anunță intreruperea parțială a apei potabile, astăzi 17 iulie 2023, între orele 09.00 – 13.00 (estimativ), în Bistrița pe străzile Unirea, Viile cu Pomi, Pomilor și Valea Slătiniței.

Tot astăzi se întrerupe total furnizarea apei potabile, între orele 10.00 – 15.00 (estimativ), în Beclean – Zona de Agrement.

Între orele 10.00 – 15.00 (estimativ), se întrerupe apa potabilă în localitățile Buduș, Budacu de jos, Monariu și Simionești.

Între orele 11.30 – 15.00 (estimativ), se sistează apa potabilă în localitatea Anieș, pe strada Valea Anieșului.

„Vă asigurăm că o echipă de intervenție se află la fața locului și ia toate măsurile necesare astfel încât reluarea furnizării apei să aibă loc în cel mai scurt timp posibil.

Menționăm că apariția avariilor pe rețeaua publică de alimentare cu apă nu poate fi anticipată. Ea este, de cele mai multe ori, însoțită de întreruperea imediată a furnizării apei în zonele implicate.

Din acest motiv, în unele situații, anunțarea întreruperii furnizării apei poate avea loc după sistarea efectivă a alimentării cu apă”, transmite Aquabis.

În urma manevrelor executate pe rețeaua de distribuție a apei potabile, există posibilitatea deprecierii parametrilor calitativi ai apei (creșterea turbidității). Pentru acest fapt – înainte de consum – vă rugăm să lăsați apa să curgă câteva minute, pentru limpezire.

S.C. AQUABIS S.A. îşi cere scuze faţă de consumatori pentru disconfortul apărut în acest interval.

Telefon Dispecerat : 0263/21.31.17 şi 0372/74.24.78.

COMENTARII

Latest Posts

Nu rata