spot_imgspot_img
AcasăEvenimentVIDEO - Cornel și Maria Moldovan au deschis Punctul Gastronomic Maria la...
spot_img

Articole noi

VIDEO – Cornel și Maria Moldovan au deschis Punctul Gastronomic Maria la Gledin

Gledinul a fost astãzi gazda unui eveniment inedit, deschiderea oficialã a primului punct gastronomic din comuna Monorși al 9-lea din județ, Pensiunea Maria.
Cornel și Maria Moldovan, creatorii acestui proiect i-au avut ca invitți pe Emil Radu Moldovan – președintele Consiliului Județean, cunoscutul toboșar de la celebra formație Phoenix, Ovidiu Lipan Țãndãricã, primari de pe Valea șieului și oameni ai locului. Maria și Cornel și-au trat invitații cu mâncãruri alese, preparate chiar de ei, produsele fiind din curtea casei, inclusiv pâinea, dar și de la producãtori locali. Brânzã, urdã, legume, carne și produse din carne, ouã, miere, prãjituri, socatã, țuicã vin, vișinatã, afinatã, totul este bio, totul este natural. Bucatele gustoase, puse pe mese, au fost savurate și apreciate de cei prezenți.
Astfel, cei care trec prin Gledin tranzitând comuna sau cei care fac turism pe Via Transilvanica, trebuie sã opreascã la Pensiunea Maria pentru a gusta mâncãruri ca la mama acasã, unde vor fi întâmpinați cu binecunoscuta ospitalitate româneascã.

În video-ul de mai jos, puteți urmări un scurt interviu realizat cu cei 2 amfitrioni ai evenementului dar și dicursurilor oficialităților prezente la fața locului .

Gelerie Foto:

COMENTARII

Latest Posts

Nu rata