spot_imgspot_img
AcasăUncategorizedServicii terenuri sportive automate si la zi
spot_img

Articole noi

Servicii terenuri sportive automate si la zi

Un teren de fotbal cu gazon natural este deosebit, dar necesita servicii terenuri sportive cu o firma specializata. Sute de fotbalisti alearga ore intregi pe teren, iar vremea uneori este favorabila, alteori nu. Pentru ca terenul cu gazon natural sa nu devina moale, ci sa fie optim pentru jucatori, specialistii pot construi terenul de sport si pot oferi servicii terenuri sportive inclusiv sistem de irigare si tehnologie de ultima ora. SportsFields este cea mai potrivita firma de servicii terenuri sportive, pentru ingrijirea, regenerarea si reabilitarea terenului sportiv. Trebuie facute o multime de lucrari pregatitoare inainte de a putea fi construit un nou teren cu iarba naturala. 

De ce ai nevoie de servicii terenuri sportive?

Daca vei solicita servicii de la firma SportFields, vei beneficia de programari de consultanta la fata locului, analize, probe de sol si multe altele. Specialistii te vor insoti de la inceput si pana la sfarsit. De la planificare la constructie pana la receptia finala. Si apoi si cu grija. Toate lucrarile de servicii terenuri sportive sunt realizate conform regulilor recunoscute ale tehnologiei. Aerisirea, scarificarea, slabirea in profunzime, reumplerea golurilor cu gazon sunt lucrari anuale de regenerare, care asigura ca gazonul natural ramane adecvat pentru o lunga perioada de timp. Drenajul apei se poate deteriora in timp, ceea ce poate duce la formarea de pasla, aglomerarea apei sau podelele neuniforme. Regenerarea trebuie pur si simplu sa fie efectuata pe fiecare teren de sport.

In functie de tipul de utilizare, un gazon necesita ingrijire individuala. Acesta este singurul mod ca acesta sa ramana permanent strans, verde si rezistent la uzura. Cosit, fertilizare, udare, toaletare ti se ofera mereu programul optim de ingrijire, daca vei incheia un contract de servicii terenuri sportive. Datorita experientei si a utilajelor moderne perfect coordinate, vei primi cele mai optime servicii. Pot exista diverse motive pentru intretinerea sau renovarea unui gazon – lipsa de ingrijire sau incarcaturile excesive, de exemplu. Daca operatiunile normale ale jocului nu mai pot fi mentinute, terenul sportiv trebuie renovat. Masurile includ instalarea tevilor de drenaj, taierea in fante de ventilatie a scurgerii sau reabilitarea completa a gazonului, cu o masina de frezat de suprafata.

Tunderea gazonului si sistem automat de irigare

La tunderea gazonului sportiv se utilizeaza o masina de tuns iarba profesionala plus un lucrator care o opereaza. Cu masina de tuns iarba este mai usor si mult mai profesional. Astfel, gazonul devine mai dens si rezistenta la forfecare creste. Masina de tuns iarba tunde independent zone de marimea a doua terenuri de sport. Udarea corecta favorizeaza cresterea profunda a radacinilor si, astfel, rezistenta la forfecare si puterea de regenerare a gazonului. Rezultatul, va fi un gazon inchis permanent si ideal pentru meciurile de fotbal si antrenamente. Cu un sistem de irigare, poate fi udat eficient.

Firma de servicii terenuri sportive SportsFields sprijina clientii si facilitatile lor sportive pe toata durata de viata, odata instalate. In acest scop, dispune de o flota de utilaje, care sunt adaptate diferitelor sisteme de suprafata sportiva. Specialistii cu experienta se ocupa de intretinere si, daca este necesar, pot efectua reparatii in acelasi timp.

Vezi toata gama de servicii oferite de Sports Fields chiar aici.

COMENTARII

Latest Posts

Nu rata