Ozana Barbancea – Mama, eterna iubire

0
977

Luna martie este moment aprig de sărbătoare și de bucurie, fiecare dintre noi având în preajma lui… o Femeie! Cu o vorbă care să ne ghideze sau o mână care să ne mângâie la ceas greu, indiferent dacă este mama, sora, verișoara, o prietenă sau o profesoară, cu toții avem lângă noi o astfel de… minune!

Ozana Barabancea, din dorința absolută de a încununa rolul femeii, creează un cadru perfect de celebrare prin muzică, pe 10 martie, de la 19:30, la Palatul Național al Copiilor prin concertul – declarație: „Mama, eterna iubire”.

Astfel, în premieră absolută, vor urca pe scenă trei femei dirijor – Ozana Barabancea, Conf. dr. Luminița Guțanu Stoian și Raluca Drãgãnescu, două coruri de copii și o orchestră ce vor cinsti, într-un singur concert excepțional, MAMA. Ozana și orchestra Lumini Sonore alături de soliști de renume precum Alin Stoica, Elina Dincă, Cristian Faur, Gloria și Andrew Barabancea vor încânta audiența cu un repertoriu extraordinar, alcătuit din piese rare ce vor ajunge cu siguranță direct în inima oricui.

Pe 10 martie va fi un concert de suflet pentru… suflet, venit ca o declarație ce întărește iubirea pentru mamă, pentru soră, pentru fiică, pentru… femeie. Acea iubire desăvârșită și uneori nespusă, pe care unii poeții au trăit-o prin versuri, unii compozitorii au simțit-o prin muzică, dar pe care noi, publicul, am savurat-o mereu, regăsindu-ne în cuvinte și prin notele muzicale.

Bucuria oricărui artist este momentul când se află pe scenă și oferind publicului frumosul născut și cultivat, o dată cu timpul, din el. Pentru Ozana va fi o zi plină de emoții pozitive, ea avându-i pe Andrew și Gloria, cei doi copii ai ei, într-o zi atât de specială alături de ea, pe scenă, sub bagheta de dirijor.

În acompaniamentul live al orchestrei „Lumini Sonore” împreună cu muzicieni de renume îndrăgiți de public, pe scenă vor performa și Corul de Copii şi Tineret „Symbol – Jean Lupu” al Patriarhiei Române condus de Conf. dr. Luminiţa Guţanu Stoian cât și Grupul Vocal MUSIC.ALL de la Palatul Copiilor condus de Raluca Drăgănescu.

Ideea de a reuni trei femei dirijor vine din dorința de a sublinia măiestria feminină.

Mai mult de atât, acesta va fi un concert cu totul special, deoarece Ozana Barabancea dă întâlnire spectatorilor din rândul întâi în backstage, la terminarea spectacolului. Ca om ce iubește oamenii, Ozana știe cât de importantă este interacțiunea umană (mai ales după toate cele trăite de noi toți în ultimii ani) și oferă ocazia unui dialog, a unei sesiuni foto și a împărtășirii unui cadou special (din partea sponsorului Magazin „Floarea Vieții”) celor ce vor procura bilete în primul rând.

Să ne bucurăm și să sărbătorim esență vieții împreună, prin muzică!

Parteneri: PR pe Pâine, Daily Magazine, IaBilet.ro

Bilete pe:

https://m.iabilet.ro/bilete-mama-eterna-iubire-82528/

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.