Deputații Daniel Suciu și Bogdan Ivan, reacții după semnarea contractului pentru construirea drumului de mare viteză Baia Mare-Bistrița

0
193

C.N.A.I.R. S.A. a semnat 2 contracte având ca obiect Elaborare Studiu de Fezabilitate pentru “Drum de mare viteză Baia Mare – Bistrița, Lot 1 Baia Mare – Dej și Lot 2 Dej – Bistrița, cu ofertantul declarat câștigător, respectiv Asocierea S.C. QUADRANTE VIAPONTE PROIECTARE SI CONSULTANTA S.R.L. – S.C. METROUL S.A. – CAPITAL VISION S.R.L. Valoarea contractului de servicii pentru Lotul 1 este de 12.746.666,57 lei fără TVA. Valoarea contractului de servicii pentru Lotul 2 este de 8.376.369,89 lei fără TVA.

Deputatul Bogdan Ivan: ” S-a semnat contractul pentru studiul de fezabilitate al loturilor Bistrita-Dej și Dej-Baia Mare. Termenul de predare al documentației este 17 luni, iar valoarea contractului pentru lotul Bistrița-Dej este 8,376.369,89 lei fără TVA, transmite deputatul Bogdan Gruia Ivan. “Îi mulțumesc public Ministrului Transporturilor, dlui Sorin Grindeanu, pentru că încă din prima zi în care am discutat cu el despre prioritatea noastră de a avea drum de mare viteză între Bistrița și Cluj, s-a apucat de treabă! Declarațiile politice nu fac autostrăzi. Dar munca susținută pe care am făcut-o în parteneriat cu dl. Sorin Grindeanu, cu Presedintele CJ, dl. Radu Moldovan, și colegii mei parlamentari PSD produce roade”

Deputatul Daniel Suciu: “Bistrița va avea centură! Prea multe povești au fost, prea mulți s-au opintit de-a lungul anilor din motive politicianiste să o mute ba în dreapta, ba în stânga. Ne sufocăm ca oraș fără centură și noi ne – am făcut datoria pentru toti bistrițenii, azi fiind semnate contractele pentru documentații de către CNAIR și Ministerul Transporturilor. Mulțumim tuturor celor ce au pus umărul la acest deziderat comun”.

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.