spot_imgspot_img
AcasăDiverseBărbat din Prundu Bârgăului, amendat cu 10.000 de lei pentru că a...
spot_img

Articole noi

Bărbat din Prundu Bârgăului, amendat cu 10.000 de lei pentru că a abandonat deșeuri în natură

Nici nu a început bine anul 2023, că inspectorii din cadrul Corpului de Control al ADI Deșeuri Bistrița-Năsăud au aplicat deja o amendă de 10.000 de lei unei persoane din Prundu Bârgăului care a abandonat deșeuri în natură.

”Anul acesta a început rău pentru unii așa-ziși cetățeni ai județului Bistrița-Năsăud, care încă nu înțeleg că natura nu este coșul lor de gunoi. Deși au soluții de colectare pentru orice tip de deșeu generat în gospodărie, unii din lipsă de bun simț, alții din ignoranță și nepăsare, aleg să arunce deșeurile în natură, demonstrând o gravă lipsă de respect față de mediul înconjurător și față de noi toți. În urma acțiunilor de verificare și monitorizare a inspectorilor Corpului de Control al ADI Deșeuri Bistrița-Năsăud, s-au descoperit deșeuri abandonate în zona Podului Valea Poienii din localitatea Rusu Bârgăului, comuna Josenii Bârgăului. Pe baza înscrisurilor găsite între aceste deșeuri, Inspectoratul Județean de Poliție Bistrița-Năsăud a identificat proprietarul acestor deșeuri abandonate, în persoana lui M.H. din Prundu Bârgăului, acesta fiind amendat cu suma de 10.000 lei. Fapta acestui individ este cu atât mai mult de neînțeles, având în vedere că majoritatea deșeurilor abandonate erau deșeuri voluminoase, pentru care se organizează periodic campanii GRATUITE de colectare a acestora”, a precizat directorul ADI Deșeuri Bistrița-Năsăud, Cristian Niculae.

Nesimțirea și ignoranța se vor plăti scump și în 2023! Și anul acesta vom sancționa drastic bătaia de joc la adresa naturii și nu vom tolera astfel de fapte. Suntem în secolul 21, ne pretindem civilizați, dar încă mai sunt unii printre noi care duc gunoiul la apă. Trebuie să terminăm odată cu aceste obiceiuri toxice!”, a completat Cristian Niculae.

COMENTARII

Latest Posts

Nu rata