Programul de colectare a deșeurilor reciclabile pentru Municipiul Bistrița și localitățile componente în luna DECEMBRIE!

0
133

Ținând cont de prima săptămână întreagă din lună, programul de colectare a deșeurilor reciclabile pentru Municipiul Bistrița și localitățile componente, pentru luna DECEMBRIE, este următorul:

07 decembrie – sacul albastru pentru deșeurile reciclabile din hârtie / carton;

14 decembrie – sacul verde pentru deșeurile reciclabile din sticlă;

21 decembrie – pubela galbenă pentru deșeurile reciclabile din plastic / metal;

În municipiul Bistrița și localitățile componente, programul de colectare a deșeurilor reziduale – adică pubela neagră – rămâne NESCHIMBAT, cu excepția zonelor în care colectarea acestor deșeuri se realiza în ziua de miercuri. Pentru aceste zone, ziua de colectare a pubelei negre este ziua de SÂMBĂTĂ.

ATENȚIE! Vă rugăm să NU mai depuneți deșeurile reciclabile la platformele de colectare cu containere semi-îngropate din zonele de case, având în vedere programul de colectare de la poarta casei pe toate tipurile de deșeuri. Aceste platforme de colectare din zonele de case nu mai sunt deservite de operatorul de salubritate Supercom.

Vă rugăm să separați corect deșeurile în gospodărie și să nu amestecați deșeurile reciclabile între ele deoarece există recicpienți dedicați și program de colectare separat pentru fiecare fracție de deșeuri reciclabile în parte.

Vă rugăm să respectați inscripționările de pe recipienții de colectare și să nu depuneți alte tipuri de deșeuri decât cele specificate pe fiecare recipient de colectare în parte

Puteți consulta calendarul de colectare a deșeurilor pentru fiecare localitate din județ pe site-ul www.adideseuribn.ro, sau la telefon 0263.944 – Dispecerat Supercom.

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.