spot_imgspot_img
AcasăAdministrațieAm fost la ședință. Coajă și crăci 7!
spot_img

Articole noi

Am fost la ședință. Coajă și crăci 7!

În comuna Galații Bistriței din județul Bistrița-Năsăud sunt 2 grade Celsius la ora 13. În sala de ședință a Primăriei se întrunește Consiliul Local în ședință ordinară. Lângă prezidiu zac steagurile UE, Nato și României ca un imbold la catafalcul civilizației. Lipsește coliva.

Se votează ordinea de zi, se votează în comisii, la un moment dat ridică toată lumea mâna ca și cum ar dori să comande specialitatea bucătarului. Mezanplasul cuprinde ceva despre fondul forestier, prețul de material lemnos și o stradă, Fundoaia, care trebuie să-și schimbe numele. În acest sens se caută naș. Iar se votează, dar nu se mai ridică mâna, este și ora prânzului iar gândul la papa bun devine lene fizică.

Plictiseala este mare, se citesc hârtii din care se înțelege că mai bine taci. Aici nu s-a filmat Tăcerea mieilor, dar se îmbălsămează timpii morți.

Se vorbește despre Anghel Saligny ca și cum pomana socială se ia la trântă cu hârtiile. Se bea apă plată, apă minerală și ceva galben cu aromă de portocale. S-a aprobat ordinea de zi. Nu mai este mult până departe, sala de ședințe la etaj, toaleta la parter. Gravitația va lucra până la urmă. Sunt create toate condițiile bunei desfășurări a ședinței. Decorațiunile pentru sărbători sunt pe țeavă, se așteaptă ordinul de tragere a banului. Limbajul lemnos parcă vine de la Ocolul Silvic Valea Șieului, dar nu sunt sigur. Se botează o stradă…1 Decembrie. Ce facem cu strada Fundoaia? Nu o putem lăsa. O fi rudă cu comuna Fundu Moldovei, dar totuși, acolo există si Gura Humorului așa că legătura este asigurată. Fundoaia este botezată Salcâmilor fără popă și lumânări, fără muzică și antren.

Un consilier a închis ochii, face economie la lumină, iar cu prețurile astea este de înțeles.

Vine vorba despre fondul forestier, de viitor, 2023, prețuri pe specii etc. Molid, 240 lei. Coajă 7. Fag 425. Coajă 7. Foc și crăci. 55.

Paltin.Coaja, bineînțeles 7, evident foc și crăci 55. Cu siguranță a înțeles toată lumea.

O ședință bună.

Volumul maxim „3500 mii metri cubi.”Pentru populație „2,75 mii metri cubi.” Parcă suntem la coadă pe timpul Împușcatului: Dați câte puțin să ajungă la toată lumea!Mă tot întrebam cum se omoară timpul.

Am aflat. Poftă bună, tuturor.Comuna are viitor, dar nu sună, iar foamea de civilizație ne strigă de la semafor:Ce faceți, măăăh?

Vorba lui Toma Caragiu: Petrecerea continuă! Până în 2024.

COMENTARII

Latest Posts

Nu rata