MIS GRUP: Profesionalism și seriozitate. Studenții de la UTCN au vizitat șantierele MIS GRUP din județ și fabrica de lemn SILVANIA INTERNATIONAL din Lunca Ilvei

0
766

Studenții de la UTCN au vizitat cariera de piatră și stația de betoane ale companiei MIS GRUP. De asemenea, studenții Erasmus de la Facultatea de Constructii Cluj Napoca din Cluj Napoca sectia Cai Ferate, Drumuri si Poduri au fost la podul de lemn de la Sângeorz-Băi, dar și la fabrica de lemn si Centrul de Cercetare în domeniul lemnului Silvania Internațional.

Managerul MIS Grup, Petrică Farcaș, le-a vorbit studenților despre procesul prin care se produc diferite materiale de construcții din piatra de la carieră.

„Noi, ca țară, suntem săraci pentru că țara e prea bogată. Nu avem, cum spun eu de foarte multe ori, încăpățânarea de a da valoare resurselor pe care le avem și să trăim bine după ele. Noi, căutăm soluții, ne-am învățat să luptăm cu greutățile care sunt aici”, a spus Petrică Farcaș.

„Noi aici vedem resurse care pot să aducă valoare și bunăstare comunității locale. Noi spunem că aici e viitorul și nu în balastierele care sunt pe marginea apei, pentru că acolo se creează dezechilibre foarte mari”, le-a transmis Petrică Farcaș studenților.

Întreaga vizită a studenților de la UTCN poate fi urmărită accesând videoul de mai jos:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.