spot_imgspot_img
AcasăEvenimentMIHAI CĂLDĂRARU A PRIMIT O DIPLOMĂ DE ONOARE DIN PARTEA DOAMNEI MINODORA...
spot_img

Articole noi

MIHAI CĂLDĂRARU A PRIMIT O DIPLOMĂ DE ONOARE DIN PARTEA DOAMNEI MINODORA ILIE, PREȘEDINTELE FUNDAȚIEI INTERNAȚIONALE OMENIA.

Am acordat o mică distincție, care a constat în înmânarea unei diplome de Onoare către domnul Mihai Căldăraru. Prin acest mic semn simbolic mi-am arătat recunoștința pentru implicarea acestuia în activitățile filantropice derulate de acesta” – Minodora Ilie.

Se acordă Diplomă de Onoare şi Preţuire pentru activitate umanitară exemplară pentru activitățiile filantropice desfășurate în mai multe oraşe din ţară!

Mihai Căldăraru și-a regăsit familia abia după vârsta majoratului, însă a continuat să-și trăiască viața singur, pe cont propriu. Prima slujbă a fost aceea de ajutor într-un restaurant, la spălat de vase. Bătăile luate în orfelinate l-au marcat pentru tot restul vieții. Supliciul îndurat pe toată perioada copilăriei i-a dat și un sens în anii ce au urmat, acela de a sări în ajutorul celor necăjiți, asa cum a fost și el. Din anul 2011 s-a dedicat celor nevoiași, după ce a „pus pe roate” Direcția Generală de Asistență Socială AEDOPS România.

“Ajutorarea celor nevoiaşi” este sloganul care îl ține în activitate și în ziua de astăzi.

Tot sprijinul cerut pentru cei nevoiași constă în alimente, haine, dulciuri și alte produse de strictă necesitate precum cele igienico-sanitare.

Munca de ajutorare a celor nevoiași are și o răsplată pe măsură„, spune Mihai Căldăraru citat de Revista Click.

COMENTARII

Latest Posts

Nu rata