spot_imgspot_img
AcasăUncategorizedDe ce îşi doresc pacienții implant dentar Fast Fixed
spot_img

Articole noi

De ce îşi doresc pacienții implant dentar Fast Fixed

Pacienții cu dinți grav deteriorați caută adesea ajutor imediat de la dentistul lor de încredere. Deoarece de obicei le este frică de stomatolog și, prin urmare, și-au amânat adesea vizita la stomatolog pentru o lungă perioadă de timp, ar trebui să fie ajutați cât mai repede și ușor cu o soluție confortabilă și anume cu un implant dentar Fast Fixed. Termenul de implant Fast Fixed este acum prezentat în rapoartele euforice din mass-media și pe forumurile de pe internet ca un leac miraculos și un implant premium pentru dinții albi, imediat după operația de implant. Mulți pacienți speră să scurteze în acest fel timpul de tratament și să poată părăsi cabinetul cu un implant imediat și protezele fixe asociate.  Implanturile Fast Fixed sunt implanturi dentare care sunt plasate în osul maxilarului și sunt montate cu proteze dentare într-o singură ședință. Acest lucru necesită o planificare preliminară foarte precisă cu metode digitale de măsurare a maxilarului și suprastructuri și proteze deja pregătite. În plus, o poziție ideală de pornire este o condiție prealabilă pentru tratamentul cu implanturi dentare Fast Fixed.

De ce să nu optezi imediat pentru proteze dentare fixe?

Dacă dorești proteze dentare fixe, de obicei trebuie să știi că întregul proces de la inserarea implanturilor dentare până la stabilizarea finală și montarea cu proteze elastice durează ceva timp. De regulă, au nevoie de aproximativ 3-6 luni pentru a se fixa în mod fiabil în osul maxilarului. Protezele de tranziție detașabile trebuie de obicei purtate în această perioadă de vindecare, dar cei mai mulți pacienți le consideră incomode. În plus, vindecarea rănilor este parțial împiedicată de aceste proteze amovibile, iar punctele severe de presiune pot duce chiar la pierderea implantului.

Stomatologul trebuie de obicei să construiască osul maxilar al pacientului (augmentare) înainte sau în timpul plasării implantului. În acest scop, în cabinetul stomatologic sunt utilizate materiale de înlocuire osoasă, implanturi autologe (bărbie, unghi maxilar) sau procese simultane de răspândire osoasă (condensare osoasă). O astfel de metodă chirurgicală în două etape, poate dura până la 12 luni înainte ca puntea de implant fix să fie introdusă.

Când este fezabil un implant dentar Fast Fixed?

Pentru un implant dentar Fast Fixed, trebuie date condiții optime în ceea ce privește aprovizionarea osoasă, igiena bucală și condițiile de mușcătură. În general, disponibilitatea osoasă nu este neapărat necesară în cazul unui implant dentar Fast Fixed. Așa-numita implantare imediată include plasarea unui implant rapid imediat după îndepărtarea dintelui, urmată de o restaurare imediată folosind proteze susținute de CAD-CAM. Implanturile rapide care au fost plasate de mai multe ori pot fi supuse unei încărcări funcționale imediate în combinație cu o suprastructură. Astfel de operații complexe ale maxilarului în ambulatoriu, sunt efectuate sub anestezie generală.

Vezi care sunt pasii ce trebuiesc urmati pentru un implant dentar chiar aici.

COMENTARII

Latest Posts

Nu rata