spot_imgspot_img
AcasăSocialConcurs cu premii inițiat de A.D.I. Deșeuri Bistrița-Năsăud și SC SUPERCOM SA
spot_img

Articole noi

Concurs cu premii inițiat de A.D.I. Deșeuri Bistrița-Năsăud și SC SUPERCOM SA

Concursul de colectare a deșeurilor reciclabile care se adresează elevilor din ciclurile primare și gimnaziale a fost lansat azi în Lechința la Școala Gimnazială din cadrul liceului Tehnologic Lechința și în Bistrița la Școala Gimnazială Nr. 4

Copii care vor aduce cele mai multe deșeuri reciclabile din cadrul celor două școli vor primi câte o bicicletă Mountain Bike fiecare, iar restul elevilor participanți la acest concurs vor primi prin tragere la sorți câte 10 seturi de câști audio și 10 boxe portabile în fiecare școală.

Învățăm să colectăm selectiv corect. Le-am explicat elevilor prin exemple concrete cum se face corect separarea deșeurilor în gospodărie în așa fel încât să poată să transmită părinților și prietenilor lor aceste informații și m-am bucurat să văd că multe din informațiile de bază despre colectare selectivă și reciclare sunt cunoscute de către copii.

Reciclarea deșeurilor este foarte importantă pentru viitorul nostru al tuturor, iar prin această acțiune sperăm să reducem poluarea mediului înconjurător cu deșeuri, sperăm să colectăm mai multe deșeuri reciclabile pentru a fi valorificate, precum și să economisim resursele planetei.

Reciclezi pentru viitorul tău!

Foto credit : Facebook Cristian Marius Niculae

COMENTARII

Latest Posts

Nu rata