spot_imgspot_img
AcasăUncategorizedImplant dentar Fast & Fixed – Vii trist si pleci fericit
spot_img

Articole noi

Implant dentar Fast & Fixed – Vii trist si pleci fericit

Stomatologia moderna permite implantarea dentara folosind o metoda blanda. Acest lucru reduce trauma generala a tesuturilor in timpul interventiei chirurgicale, reduce durerea si permite pacientului sa economiseasca mult timp si efort. Acesta este un implant dentar Fast & Fixed. Principalul avantaj al metodei este instalarea simultana a implantului si a coroanei imediat. Implantarea unui dinte artificial la cheie, are loc intr-o singura vizita. Coroana se foloseste temporar, iar dupa ce implantul s-a vindecat, se schimba intr-una permanenta. In plus, un implant dentar Fast & Fixed are multe avantaje. Implanturile SKY au ajutat deja foarte multi pacienti de toate varstele din intreaga lume. Acestea te ajuta sa corectezi oricare dintre cele mai dificile situatii, atat cu pierderea unuia sau mai multor dinti, cat si cu absenta completa a dentitiei. In plus, acestea vor fi indispensabile si, daca se doreste, vor fixa in siguranta o proteza detasabila.

Implant dentar Fast & Fixed – Cu atentie la detalii

Implantul dentar Fast & Fixed se remarca prin atentie in fiecare detaliu. Calitatea inalta a acestor implanturi este garantata de multi ani de cercetare clinica si mii de interventii chirurgicale cu rezultate pozitive pe termen lung. Acest lucru a permis Bredent sa ofere o garantie pe viata pentru implanturile sale. Un implant dentar Fast & Fixed ajuta la rezolvarea problemei dintilor lipsa chiar si pentru persoanele cu alergii la metale. Caracteristicile cheie ale unui implant dentar Fast & Fixed sunt designul lor unic, suprafata Osseo Connect si hidrofilitatea superioara. Au o stabilitate primara extrem de ridicata in comparatie cu alte implanturi de la alti producatori. Acest lucru ofera o vindecare rapida si garantata a implantului.

Ce este un implant dentar Fast & Fixed

Un implant dentar Fast & Fixed este un surub care inlocuieste radacina unui dinte lipsa. Este insurubat in maxilar si fixat in siguranta, creand o baza solida pentru instalarea unui dinte nou. Implantarea de inalta calitate este munca coordonata a mai multor specialisti – un chirurg implantolog, un ortoped si un tehnician. Utilizarea de catre specialisti a produselor de la diferiti producatori, duce la incompatibilitati si nu garanteaza rezultatul. Bredent produce intreaga gama de materiale de care au nevoie profesionistii pentru o compatibilitate deplina in toate etapele si un rezultat previzibil. Procedura de implantare imediata este aproape intotdeauna aceeasi. 

Un pacient cu absenta completa a dintilor, care a venit dimineata la clinica, zambeste fericit seara si merge la cina intr-un restaurant. De mai bine de 10 ani, bredent medical este unul dintre liderii in domeniul protezelor dentare imediate. Sistemul de implant dentar Fast & Fixed permite utilizarea maxima a osului existent fara traumatisme ale sinusurilor si nervului alveolar.

Citesti mai mult pe http://dentalprivilege.ro/de-ce-implant-dentar/.

COMENTARII

Latest Posts

Nu rata