Spectacol Circul Metropolitan Bucuresti – duminică 28 noiembrie 2021

0
651

Chiar dacă mulți dintre dumneavoastră v-ați făcut deja planuri să părăsiți Bucureștiul în minivacanța de 1 decembrie, ultima duminică din luna noiembrie aduce la Circul Metropolitan București un spectacol pe care nu trebuie să îl ratați.

Spectacolul Alege culoarea îmbină diferitele forme ale artei circului; jonglerie, echilibristică, acrobație, comedie și dresură de cai. Sunteți invitați în fascinanta lume a Circului în care, timp de aproximativ 80 de minute, copiii se simt adulți, iar adulții se simt din nou copii.

Alege culoarea! Veniți duminică 28 noiembrie 2021 de la ora 11.00 la întâlnirea cu bucuria! Alegeți să fiți iar copii și bucurați-vă alături de artiștii Circului Metropolitan care vă învață alfabetul culorilor!

Nu amânați prea mult și cumpărați bilete la spectacolul Alege culoarea de pe platforma online  https://www.entertix.ro/g/467/alege-culoarea.html.

Dacă timpul nu vă permite ori v-ați decis pe ultima sută de metri, puteți achiziționa bilete și începând cu o oră înainte de începerea spectacolului de la fața locului, în limita locurilor disponibile.

Program Casa de bilete : Aleea Circului numărul 15

LUNI și MARȚI – ÎNCHIS

MIERCURI – JOI – VINERI 8.00 – 16.00

SÂMBĂTĂ – DUMINICĂ 10.00 – 18.00

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.