Foto/Video: Cum s-a remarcat administrația de la Beclean în cadrul Zilei Regio 2021- Valori Europene în Regiunea de Nord Vest

0
482

Nivelul privind performanța reprezentanților administrației publice locale de la nivelul orașului Beclean este măsurabil datorită multitudinii de proiecte pentru care s-a obținut finanțare europeană. În cadrul Zilei Regio 2021 – Valori Europene în Regiunea de Nord Vest, s-a precizat valoarea emblematică a activității primarului Nicolae Moldovan și a echipei de la Beclean, în contextul dezvoltării sustenabile a urbei.

Cele trei inițiative care au fost puse în practică de primarul Nicolae Moldovan din Beclean amintite în cadrul evenimentului sunt: dezvoltarea unei flote de autobuze electrice, o premieră în județul Bistrița-Năsăud; transformarea unei zone abandonate – Figa – în una dintre cele mai căutate destinații turistice din România, pe perioada lunilor de vară și omplementarea unuia dintre cele mai frumoase proiecte de infrastructură educațională – Grădinița ”Albă ca Zăpada”.

Referitor la oportunitățile pe care le dezvoltă în oraș implementarea acestor proiecte enumerăm: crearea de noi locuri de muncă, dezvoltarea social-economică și cea educațională, reducerea poluării.  

Datorită performanței la care au ajuns reprezentanții administrației publice locale și implicit primarul Nicolae Moldovan,  orașul Beclean intră în rândul orașelor exemplu din Europa.

De altfel, proiectele de investiții pentru dezvoltarea orașului Beclean includ: Ambulatoriul integrat din cadrul Spitalului Orășenesc Beclean, Proiectul de Mobilitate Urbană care include transport cu autobuze electrice, asfaltarea străzilor, amenajarea a 20 de km de piste de biciclete, dezvoltarea continuă a Stațiunii Băile Figa.

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.