Foto/Video: Investiție de 3 milioane de euro pe DJ 172 G Nușeni – Feleac – Chiraleș

0
494

Lucrările de modernizare  a drumului județean care leagă localitățile Nușeni, Feleac și Chiraleș pe o lungime de 10 km continuă, anunță președintele Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, Emil Radu Moldovan. Lucrările vor viza: consolidări, șanțuri din beton, podețe, zid de sprijin din beton pe o lungime de 95 de m, zid de sprijin din gabioane, montarea unui parapet de siguranță flexibil pe o lungime de 1.43 km.

Locuitorii zonei de câmpie a județului Bistrița-Năsăud vor putea ajunge mai rapid în municipiul Bistrița, dacă vor folosi Drumul Județean 172 G – Nușeni – Feleac – Chiraleș. Drumul a intrat în modernizare anul trecut, iar lucrările includ consolidări, șanțuri din beton, podețe, zid de sprijin din beton pe o lungime de 95 de m, dar și montarea unui parapet de siguranță flexibil, pe o lungime de 1.43 km.

”Nu există satisfacție mai mare, ca aceea de a face treabă bună pentru județul tău, locul de unde ești, și să te ții de cuvânt, prin muncă! Drumul județean Nușeni – Feleac- Chiraleș [10km • DJ172G], ruta ocolitoare pentru a ajunge la Bistrița, practic se creează, iar oamenii vor avea acces mult mai ușor spre Municipiu.  Este o gură de aer pentru zona de Câmpie a județului nostru, pentru comunitățile din acea zonă și nu numai.(…) Continuăm să ne ținem de cuvânt și de treabă!”, transmite președintele Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, Emil Radu Moldovan.

Valoarea lucrărilor este de 13,9 milioane de lei, adică aproximativ 3 milioane de euro. Finanțarea lucrării este asigurată prin Programul Operațional Regional 2014 – 2020. Execuția lucrărilor este asigurată de asocierea de firme  FAR FOUNDATION – MIS GRUP –DRUMSERV.

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.