Centre care preiau gratuit deșeurile din construcții, voluminoase și electrocasnice

0
223

Cetățenii din județul Bistrița-Năsăud pot duce GRATUIT la centrele de colectare deșeurile provenite din construcții, deșeurile de echipamente electrice și electronice sau cele voluminoase.

În efortul nostru de a avea un județ curat, de a reduce abandonul de deșeuri în natură și de a crește responsabilitatea cetățenilor cu privire la deșeuri, este important să avem o infrastructură accesibilă tuturor pentru a rezolva problema deșeurilor ocazionale.

Astfel, s-au creat centre de colectare la nivelul județului, care preiau aceste tipuri de deșeuri în mod GRATUIT de la cetățeni.

În Bistrița, există 2 centre de colectare:

Pe str. Narciselor, lângă fostul Netex;

În Viișoara, lângă Complex Heidenfeld.

În județ, centrele de colectare sunt amplasate în:

Beclean – în cadrul Stației de Transfer la ieșirea spre Braniștea;

Năsăud – în cadrul Stației de Transfer lângă depozitul Lukoil;

Sângeorz-Băi – în cadrul Stației de Transfer de lângă cariera Cormaia;

Aceste centre preiau GRATUIT de la persoanele fizice deșeurile provenite din construcții (în limita a 200 kg. / an / gospodărie), deșeuri voluminoase și deșeuri electrocasnice.

Suplimentar, ADI Deșeuri Bistrița-Năsăud și Supercom SA derulează anual 6 campanii în mediul urban și 4 campanii în zona rurală de colectare gratuită a deșeurilor voluminoase, de la poarta casei sau de pe platformele de colectare din zonele de blocuri.

Prin efortul și responsabilitatea de a duce la aceste centre deșeurile, reducem poluarea naturii, conservăm resursele planetei și ne bucurăm de un județ mai curat.

Haideți să le punem pe toate la locul lor.

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.