spot_imgspot_img
AcasăDiverseFlorin Chilian și-a turnat colegii artiști într-un autodenunț!
spot_img

Articole noi

Florin Chilian și-a turnat colegii artiști într-un autodenunț!

Cunoscutul artist Florin Chilian a reacționat pe pagina sa de Facebook cu privire la actul de justiție în cazul manelistului Dani Mocanu, acesta fiind condamnat de o instanță pentru „instigare la ură”.

Chilian consideră că prin această sentință a fost adusă o atingere asupra unuia dintre drepturile esențiale, unul câștigat de poporul român în 89, cel la liberă exprimare.

Artistul plonjează în fondul problemei, considerând că întreaga breaslă a artiștilor are de suferit, chiar dacă este vorba de un manelist.

Redăm în integralitate textul postat de Chilian pe Facebook:

𝗙𝗹𝗼𝗿𝗶𝗻 𝗖𝗵𝗶𝗹𝗶𝗮𝗻 – 𝗔𝘂𝘁𝗼𝗱𝗲𝗻𝘂𝗻𝘁!
În atenția Judecătoriei Pitești
Onorata instanta
In contextul in care in data de joi 28 aprilie ac #Manelistul #Dani #Mocanu a fost condamnat joi, de către #Judecătoria #Pitești, la șase luni de închisoare cu executare pentru infracțiunea de incitare la ură sau discriminare din cauza melodiei ”Curwa” dupa cum subliniaza in rechizitoriu procurorii dvs: „Piesa reprezintă „discriminare pe criteriul sex şi instigare la violenţă şi are ca efect crearea unei atmosfere de intimidare, ostile, degradante, umilitoare şi ofensatoare la adresa femeilor, cu atât mai mult cu cât mesajele transmise prin versurile şi videoclipul melodiei „Curwa“ sunt din partea unui artist cunoscut publicului larg, care legitimează astfel şi încurajează atitudinile misogine” dar si faptul ca: „in data de 27.04.2019, inculpatul a încărcat pe platforma online YouTube un videoclip filmat şi montat anterior, prin intermediul căruia a instigat publicul larg la ură şi discriminare împotriva femeilor. La finalul lunii noiembrie 2019, videoclipul înregistra peste 18 milioane de vizualizări şi a generat venituri de aproximativ 34.000 USD, ce au constat în drepturi de publicitate aferente videoclipului”

𝗔𝗰𝗲𝘀𝘁𝗲𝗮 𝗱𝗲 𝗺𝗮𝗶 𝘀𝘂𝘀 𝗳𝗶𝗶𝗻𝗱 𝘀𝗽𝘂𝗻𝗲, 𝗮𝘃𝗮𝗻𝗱 𝗶𝗻 𝘀𝘂𝗳𝗹𝗲𝘁 𝘀𝗶 𝗶𝗻 𝗶𝗻𝗶𝗺𝗮 𝗱𝗼𝗿𝗶𝗻𝘁𝗮 mai mult cedat arzatoare 𝗰𝗮 𝘀𝗽𝗮𝘁𝗶𝘂𝗹 𝗰𝘂𝗹𝘁𝘂𝗿𝗮𝗹 𝘀𝗶 𝗽𝘂𝗯𝗹𝗶𝗰 𝗮𝗹 𝘀𝗳𝗶𝗻𝘁𝗲𝗶 𝗥𝗼𝗺𝗮𝗻𝗶𝗶 𝘀𝗮 𝗿𝗮𝗺𝗮𝗻𝗮 𝗽𝘂𝗿 𝘀𝗶 𝗰𝘂𝗿𝗮𝘁 dar si imaculat 𝗺𝗮 𝗮𝘂𝘁𝗼𝗱𝗲𝗻𝘂𝗻𝘁 𝘀𝗶 𝗱𝗲𝗰𝗹𝗮𝗿:

In anul 2004 am compus, scris, cantat si interpretat precum si publicat ca un nemernic piesa #Zece, piesa in care se regaseste fara echivoc un indemn la practicarea vrajitoriei precum si la daruirea acesteia persoanei iubite, fapt incriminat de Sfanta Inchizitie inca de pe vremea intunecatului Ev mediu.
A se vedea versul care ma tradeaza: „Ape, lanturi fermecate, si tot cerul peste ele Pentru tine toate” – Las aici, mai jos si dedesubt dovada crimei ce ma incrimineaza. – https://youtu.be/DQbv1HS47qs
De asemenea
Cu patru ani inainte in piesa „#Ursitoare” am facut acelasi indemn nemernic la practicarea vrajitoriei, fapt ce reprezinta intentia dar si fapta de a continua cu incalcarea sfintelor legi sacre ale credintei stramosesti insa si nu numai atit.
Daca veti chema la bara martorul #Titi #Aur – acest #Dumnezeu al #Conducerii #defensive – veti vedea ca indemn la nerespectarea regimului de viteza pe drumurile publice in versul: „Hai calca pedala, Te-astept in furtuna, hai!”

Onorata instanta, nu am facut numai atit
Patru ani mai tarziu, odata cu melodia #Zece, am indemnat la preacurvie dar si la tratarea cu lejeritate a acestei molime in versul: „Si vine miercuri, Ea n-are vestminte, Uneori tin minte…”
Onorata Instanta – desi recunosc cinstit ca sint singurul om de pe pamant care a pus pe muzica laica Sfintele, Sacrele Zece Porunci de cand este crestinismul pe aceasta planeta – si doar trecura pe aici cateva miliarde de oameni intre timp, recunosc si ma autodenunt!:

In piesa Porunca a IV-a – Aminteste-ti de Ziua Domnului si Nu munci! – ca un caine care a muscat turbat mana care m-a hranit am indemnat fara jena, perdea sau retinere la nici mai mult dar nici mai putin decat la alchoolism, fapta agravanta in contextul in care cu patru ani mai devreme indemnam la incalcarea prin depasire exagerata a regimului de viteza pe drumurile publice din Romania si deci si beat mort si la volan si inca si vitezoman.
Recunosc sint vinovat!

Chilian la puscarie!

Om slab fiind si inca si mai plin de vicii recomand constituirea unei comisii de catre prea sfintele, curatele dar si neprihanitele dvs obrazuri, comisie care sa-mi analizeze la sange instigarile publicate cu neobrazare de-a lungul carierei.

Onorata instanta
Va multumesc arzator si din sufletul meu mistuit de vina, de alchool si viteza sau macar.

Onorata instanta
Plin de adanci, sincere si curate remuscari, nutrind o netarmurita dragoste in suflet pentru degraba curatire a spatiului cultural romanesc dar nu numai pentru ca vedeti onorata instanta toata lumea este o adunatura de viciosi, vreau sa mai fac urmatoarele denunturi si anume:

Il denunt pe #Verdi!
Verdi este cel de la care colegul Dani Mocanu s-a inspirat cu a lui „Curwa” pentru ca: „La donna e mobile…” Acest cantec e sinonimul italian pt Curwa lui Mocanu, practic, de drept si in fapt.
Verdi la Puscarie!

Onorata instanta il denunt pe #Michelangelo!
Michelangelo ca e cam porno si nascator de frustrari adanci cu David al lui.
Michelangelo la Puscarie!

La dracu cu asta Onorata Instanta: Jumate din artistii internationali ar trebui spanzurati! – Sint in perfecta rezonanta, cuget si simtire cu si alaturi de dvs.

Onorata instanta #Romania a devenit cat ochiul dvs a fost aplecat spre cele nelumesti un cuib de delicventi ce poarta camasa alba a artei! Aceasta trebuie sa se opreasca numaidecat!
Onorata instanta
Trebuie interzis #Zavaidoc!
Trebuie interzis si Margineanu zis si Mihai pentru #Paraschiva ca doar amandoi o duce la groapa cu cai mascati. – Indemn clar la omor de crima cu ingropaciune!

Dan Bittman trebuie interzis si luat sub atenta supraveghere poate dus la spital pentru tentativa de sinucidere recunoscuta, asumata si niciodata retractata „O sa mor de dorul tau” dar nu numai atat!

Dan Teodorescu trebuie condamnat pentru distrugere pt ca „Aici sint banii dumneavoastra” si deci trebuia sapat in strazi!
Dan Teodorescu trebuie interzis pentru rele tratamente aduse animalelor: „Castrati-ma, castrati-ma,
Sau, daca vreti, euthanasiati-ma”

Onorata Instanta: Reiterez: „Jumate din artistii internationali ar trebui spanzurati” – Să știti ca colegii domniilor voastre din KKK spun, sustin si declara cu tarie că mai mult de jumătate! Ma raliez si ma alatur!

Dar, Onorata instanta, ce facem cu Presedintele Romaniei?!!!

Acesta, presedintele in exercitiu al Romaniei, satannis cum i se mai spune cald, fierbinte si tandru in mediul intim al apropiatilor, satannis care era iesit cu geaca rosie profund neconstitutionala la proteste, indemnand astfel la ura intre romani.
Ce facem cu acest presedinte care si-a recunoscut paternitatea crimei de la Colectiv cu declaratia lipsita de echivoc: „A fost nevoie sa moara oameni…”
Ce facem cu acest presedinte care odata cu declaratia lui ca: „Avem peste 3000 de paturi la #ATI” a condus la moartea oamenilor bolnavi pe holurile spitalelor pentru ca evident ca nu erau atitea paturi si declaratia lui a facut ca achizitionarea acestora sa se opreasca?!…

Hai ca cu cum necum cu hartistii astia din Romania, mocani au ba, o cam sa zicem rezolvarati dar cu Presedintele Romaniei ce facem?!…

https://www.facebook.com/FlorinChilian/posts/10219470684011644

COMENTARII

Latest Posts

Nu rata