spot_imgspot_img
AcasăSocialVideoclip pro-vaccinare „made in Bistrița-Năsăud”: Virtual Escape și Instituția Prefectului au colaborat...
spot_img

Articole noi

Videoclip pro-vaccinare „made in Bistrița-Năsăud”: Virtual Escape și Instituția Prefectului au colaborat pentru conștinetizarea tineretului

O mână de tineri frumoși, plini de viață și cu viziune, ajutați de Instituția Prefectului Bistrița-Năsăud, au realizat un videoclip pentru campania de vaccinare anti-Covid 19, „ținta” acestui material fiind generația tânără.

Robert, Andrei, Dan, Cristian și Adrian, sub egida The Virtual Escape, au înțeles că reintrarea în normal nu se poate face decât urmând anumiți pași de către întreaga societate, evident în contextul pandemic.

Astfel, trupa condusă de Robert Munthiu a realizat un videoclip gândit pentru generația lor, pentru tineri. Instituția Prefectului Bistrița-Năsăud a îmbrățișat această idee și a susținut logistic acest proiect de vooluntariat:

„Noi, Instituția Prefectului, în colaborare cu câțiva tineri foarte talentați si determinați, am realizat un filmuleț de promovare a vaccinării in rândul tinerilor. Ținta sunt tinerii, așa că mesajele sunt create chiar de tineri. Ei știu cel mai bine pe ce butoane să apese ca sa se facă înțeleși, ce corzi trebuie sa sensibilizeze pentru ca cei de o vârsta cu ei sa devină receptivi. Tinerii vor să călătorească, vor sa meargă la concerte, vor să iasă, vor ca viața sa revină la normal. Dacă le spui că, vaccinându-se, toate astea ar putea deveni realitate și le spui pe înțelesul lor, rezultatul e garantat”, a precizat prefectul Stelian Dolha.

Tinerii sunt „mânați” în această luptă împotriva virusului ce ne-a schimbat viața în ultimul an de dorința de a organiza un fesital de muzică, unul pe care l-ar vedea desfășurându-se în condiții normale, relaxate, fără restricții, aceasta fiind și tema principală a videoclipului campaniei pro-vaccinare.

https://fb.watch/4-RxUBUn3e/

Hustle este primul festival care se implică direct în promovarea vaccinului. Noi ne-am vaccinat deja și vă îndemnăm și pe voi să o faceți, pentru a putea să ne întoarcem la viața normală!Ne vedem la festival:

COMENTARII

Latest Posts

Nu rata