spot_imgspot_img
AcasăEvenimentEx-ministrul Dezvoltării, transportat de urgență la Spitalul Floreasca, după ce a suferit...
spot_img

Articole noi

Ex-ministrul Dezvoltării, transportat de urgență la Spitalul Floreasca, după ce a suferit un accident. În cauză s-a deschis dosar penal

Deputatul vrâncean Ion Ștefan, fost ministru al Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației, a suferit în această după-amiază un accident în orașul în care locuiește. Acesta se afla în curtea societății pe care o deține în Focșani împreună cu fratele său și din care aparent s-a retras, în momentul în care a fost lovit de un utilaj.

Imediat după incident a fost chemată ambulanța, deputatul fiind transportat la Spitalul Județean de Urgență „Sfântul Pantelimon” Focșani, unde i s-au acordat primele îngrijiri medicale. Mai departe, medicii de la UPU au considerat că nu îl pot trata așa cum se cuvine, așa că a fost transferat cu un elicopter la Spitalul Clinic de Urgență Floreasca București. Deputatul este în stare stabilă, suferind fracturi deschise la mâini și picioare. În paralel, au început cercetările într-un dosar penal, pentru neluarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă, nerespectarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă și vătămare corporală  din culpă.

Astăzi, în jurul orei 14.00, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Focșani  au fost sesizați prin apel 112 cu privire la faptul ca o persoana a fost accidentată  în timp ce se afla în curtea unei societăți comerciale de pe raza municipiului. Cu ocazia deplasării la fața  locului s-a constatat că un bărbat, în vârsta  de 51 de ani, a fost lovit, în timp ce o altă persoană manevra o automacara, intenționând să mute un utilaj. Aceasta a fost transportata cu ambulanta la o unitate medicală, în vederea primirii îngrijirilor necesare.

În cauză a fost întocmit dosar penal, în care se efectuează cercetări pentru neluarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă, nerespectarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă și vătămare corporală  din culpă”, a transmis Inspectoratul de Poliție Județean Vrancea.

COMENTARII

Latest Posts

Nu rata