Calin Stan : Ne dorim dezvoltarea unui program amplu în domeniul sportului, care să încurajeze participarea activă a comunității, asta reprezintă o prioritate din programul politic dedicat municipiului Bistrița

0
41

Program extins de activități sportive pentru tineri: Vom implementa programe educaționale și recreative care să încurajeze tinerii să practice sportul și să se implice în activități fizice. Acest lucru va contribui nu doar la sănătatea lor fizică, ci și la dezvoltarea lor personală și socială.

Promovarea sportului de performanță: Vom sprijini sportivii locali talentați și vom crea condiții optime pentru antrenament și competiție. Vom stabili parteneriate cu cluburile sportive locale și vom acorda burse și alte forme de susținere pentru sportivii cu potențial de performanță la nivel național și internațional.

Evenimente sportive comunitare: Vom organiza și susține diverse evenimente sportive în comunitate, inclusiv competiții, maratoane, evenimente de alergare și ciclism, care să aducă oamenii împreună și să promoveze un spirit de comunitate sănătos.

Accesibilitate pentru persoanele cu dizabilități: Ne vom strădui să adaptăm cât mai multe facilități sportive pentru a le face accesibile persoanelor cu dizabilități, permițându-le astfel să participe activ și să se bucure de beneficiile sportului.

Parteneriate cu sectorul privat și ONG-uri: Vom colabora cu sectorul privat și organizațiile neguvernamentale pentru a dezvolta programe și inițiative în domeniul sportului, beneficiind de resurse suplimentare și expertiză în diverse aspecte ale promovării activității fizice și a sportului în comunitate.   Prin aceste măsuri, dorim să transformăm Bistrița într-un oraș în care sportul și activitatea fizică devin componente esențiale ale vieții de zi cu zi, contribuind la sănătatea, bunăstarea comunității noastre.

Comandat de: PARTIDUL UNIUNEA SALVAȚI ROMÂNIA (PARTE A ALIANȚEI ELECTORALE „ALIANȚA DREAPTA UNITĂ USR-PMP-FORȚA DREPTEI”) / Codul de identificare a Mandatarului Financiar: 21240009 / Realizat de S.C. PR PE PÂINE S.R.L.

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.