spot_imgspot_img
AcasăAdministrațiePrimăria Comunei Maieru în colaborare cu CS Silvicultorul Maieru va organiza a...
spot_img

Articole noi

Primăria Comunei Maieru în colaborare cu CS Silvicultorul Maieru va organiza a III-a ediție a Cupei Comunei la minifotbal

Pasiunea pentru fotbal, vie la Maieru

De Paște.

Inaugurăm noul teren sintetic la Cupa Comunei

În perioada 6-7 mai și 11-12 mai, Primăria Comunei Maieru în colaborare cu CS Silvicultorul Maieru va organiza a III-a ediție a Cupei Comunei la minifotbal. Așadar, a doua zi de Paște, vă invităm să sărbătorim împreună inaugurarea suprafeței de joc de pe terenul sintetic alături de comunitatea noastră pasionată de fotbal.

Vom sărbători deschiderea terenului sintetic cu un turneu de minifotbal captivant, unde echipele locale se vor întrece pentru titlul de campioni. Competiția se va derula în următorul format: 2 grupe a câte 5-6 echipe fiecare grupă. Grupa A este formată din echipe de tineret cu jucători sub 35 de ani, iar în Grupa B vor defila veteranii locali ai sportului rege. Ediția a III-a a Cupei Comunei Maieru se va desfășura pe parcursul a 4 zile, debutând cu ceremonia de inaugurare a noii suprafețe de joc. Vor fi premiate primele 3 locuri din fiecare grupă, iar câștigătorii grupelor vor juca un meci care va desemna echipa câștigătoare a turneului de minifotbal. Totodată, primele 3 echipe înscrise în fiecare grupă vor primi câte o minge Joma.

Alăturați-vă nouă pentru un eveniment plin de energie și pasiune pentru fotbal! Fii martor la inaugurarea unei noi ere în sportul local și bucură-te de atmosfera entuziastă alături de familia și prietenii tăi!

Surprizele nu se opresc aici! Dacă vremea ne permite, luni seara, de la ora 22:00, vom proiecta pe un ecran gigant filmul religios ”Patimile lui Hristos”, iar o seară mai târziu, tot de la ora 22:00, vom proiecta semifinala Champions League – PSG – DORTMUND.

Nu ratați această oportunitate de a vă bucura de o zi de sărbătoare și voie bună în compania pasionaților de fotbal din comunitatea noastră!

COMENTARII

Latest Posts

Nu rata