spot_imgspot_img
AcasăSportGloria 2018 Bistrița-Năsăud a obținut o victorie solidă învingând formația Minaur Baia...
spot_img

Articole noi

Gloria 2018 Bistrița-Năsăud a obținut o victorie solidă învingând formația Minaur Baia Mare cu scorul de 27-24Gloria 2018 Bistrița-Năsăud a obținut o victorie solidă


Echipa Gloria 2018 Bistrița-Năsăud a obținut o victorie solidă într-un meci restanță din etapa a 20-a a Ligii Florilor la handbal feminin, învingând formația Minaur Baia Mare cu scorul de 27-24, într-un meci disputat în deplasare. La pauză, Gloria conducea cu 15-10.

Golurile echipei Gloria au fost marcate astfel: Bianca Bazaliu – 8, Seynabou Rodriguez – 5, Sonia Seraficeanu – 4, Cristina Laslo – 3, Gnonsiane Niombla – 2, și câte un gol pentru alte jucătoare.

Portarul Renata de Arruda a avut 9 intervenții reușite din 30 de aruncări, în timp ce Anastasija Babovici nu a reușit nicio intervenție din cele 3 aruncări la poartă.

Antrenorul Florentin Pera a subliniat importanța începerii bune a jocului și a apreciat performanța echipei în apărare, în timp ce jucătoarea Bianca Bazaliu a recunoscut că oboseala a fost resimțită, dar a evidențiat importanța obținerii celor trei puncte.

Gloria se menține pe locul 3 în clasament, la egalitate de puncte cu echipa de pe locul 2, Rapid București, care are un golaveraj mai bun inclusiv în meciurile directe.

În etapa următoare, etapa a 22-a, Gloria va juca împotriva echipei Dacia Mioveni, sâmbătă, 27 aprilie, la ora 11:00, tot în deplasare, într-un meci care nu va fi televizat.

COMENTARII

Latest Posts

Nu rata