spot_imgspot_img
AcasăAdministrațieBOGDAN IVAN : IT-ul românesc schimbă lumea: ducem companiile românești din IT...
spot_img

Articole noi

BOGDAN IVAN : IT-ul românesc schimbă lumea: ducem companiile românești din IT în țările din Africa și America Latină!

Astăzi, în timpul vizitei doamnei Jutta Urpilainen, comisar european pentru parteneriate internaționale în România, Guvernul a aprobat participarea României la Digital for Development Hub. |

Investiții de 6 miliarde de euro sunt alocate de Uniunea Europeană proiectelor de digitalizare a țărilor din Africa, Asia-Pacific, America Latină, zona Caraibilor și a statelor din vecinătatea Uniunii Europene.

Astfel, companiile românești din IT vor avea piețe noi în țările în dezvoltare din Africa și America Latină, cu bani europeni! De la digitalizarea serviciilor publice, întărirea securității cibernetice, dezvoltarea tehnologiilor de inteligență artificială, până la consolidarea conectivității, domeniu în care România excelează la nivel european.

Ministerul Cercetării, Inovării si Digitalizarii lucrează începând de astăzi la elaborarea unei strategii naționale de promovare a sectorului de IT&C din România pe piețele emergente, pe baza unei colaborări solide între sectorul public și mediul privat.

COMENTARII

Latest Posts

Nu rata