spot_imgspot_img
AcasăAdministrațieTinu Grapini a dat-o rău de gard! MIS GRUP a depus plângere...
spot_img

Articole noi

Tinu Grapini a dat-o rău de gard! MIS GRUP a depus plângere penală împotriva lui și Primăriei Rodna

Compania MIS GRUP a depus plângere penală împotriva lui Tinu Grapini, primarul din Rodna, Consiliului Local din Rodna, secretarului general al primăriei, Viorica Nacu, dar și compartimentul de buget-finanțe, respectiv Angelica Luci, Silvia Corneluța Domide și Maria Anca.

Această acțiune a fost îndreptată pentru săvârșirea infracțiunilor de înșelăciune, fals material în înscrisuri oficiale, fals intelectual, uz de fals, fals în declarații și probabil ca să le însumeze pe toate, constituire de grup infracțional organizat. MIS GRUP a cerut Primăriei Rodna, reprezentată de Tinu Grapini, să achite nu mai puțin de 14 facturi, cu primă dată de facturare la unele în 2021, până în 2023.

MIS GRUP a menționat că “UAT RODNA a refuzat nejustificat plata debitului restant mai sus amintit. În declarațiile oficiale nu s-au raportat arieratele înregistrate prin neplata facturilor emise contractual de MIS GRUP SRL – fiind întocmite, aprobate, semnate și transmise către autoritățile publice ale Statului român documente ce nu exprimă realitatea obiectivă de către numiții amintiți mai sus”.

Așa cum Decisiv.ro a prezentat în mai multe materiale, primăria din Rodna are datorii care depășesc milioane și miliarde de lei, iar primarul Grapini se plimbă lasciv cu gipu’ pe coclauri.

Nu știm încă dacă se văd pârtiile fantasmagorice dintre zăbrele.

COMENTARII

Latest Posts

Nu rata