spot_imgspot_img
AcasăDiverseAquabis: Se întrerupe apa potabilă astăzi, în Figa, Ciceu Giurgești, Reteag, Ilișua
spot_img

Articole noi

Aquabis: Se întrerupe apa potabilă astăzi, în Figa, Ciceu Giurgești, Reteag, Ilișua

Pentru remedierea unei avarii identificate pe rețeaua de distribuție a apei, Aquabis anunță întreruperea furnizării apei potabile astăzi 12 ianuarie 2024, începând cu ora 09.00 până la ora 12.00 (estimativ), în localitatea Figa (partea de sus a satului) – total.

Între orele 09.00 – 12.00 (estimativ), se întrerupe apa potabilă în localitatea Ciceu Giurgești (de la Primărie către strada Dumbrăveni) – total.

De la ora 12.00 până la ora 15.00 (estimativ), se întrerupe apa potabilă în localitatea Reteag pe strada Văii (sub cimitir) – total.

De la ora 13.00 până la ora 16.00 (estimativ), se întrerupe apa potabilă în localitatea Ilișua –  total.

Vă asigurăm că o echipă de intervenție se află la fața locului și ia toate măsurile necesare astfel încât reluarea furnizării apei să aibă loc în cel mai scurt timp posibil.

Menționăm că apariția avariilor pe rețeaua publică de alimentare cu apă nu poate fi anticipată. Ea este, de cele mai multe ori, însoțită de întreruperea imediată a furnizării apei în zonele implicate.

Din acest motiv, în unele situații, anunțarea întreruperii furnizării apei poate avea loc după sistarea efectivă a alimentării cu apă”, transmite Aquabis.

În urma manevrelor executate pe rețeaua de distribuție a apei potabile, există posibilitatea deprecierii parametrilor calitativi ai apei (creșterea turbidității). Pentru acest fapt – înainte de consum – vă rugăm să lăsați apa să curgă câteva minute, pentru limpezire.

AQUABIS îşi cere scuze faţă de consumatori pentru disconfortul apărut în acest interval.

Telefon Dispecerat : 0263/21.31.17 şi 0372/74.24.78.

COMENTARII

Latest Posts

Nu rata