spot_imgspot_img
AcasăSocialDeputatul Diana Morar: ”Visul a devenit realitate pentru micii prinți!”
spot_img

Articole noi

Deputatul Diana Morar: ”Visul a devenit realitate pentru micii prinți!”


Joi, Hotel Metropolis a găzduit o nouă ediție a evenimentului caritabil ”Păstrăm Tradiția Crăciunului” desfășurat sub egida Organizației Femeilor Liberale Bistrița-Năsăud. Evenimentul cooordonat de deputatul Diana Morar a reușit să se autodepășească, adunând 72.100 lei, din care 67.100 lei au mers către Centrul de Resurse și Referințe în Autism ”Micul Prinț” din Bistrița, iar restul de 5000 de lei au au fost direcționați către un caz social susținut în cadrul galei.
Iată ce a transmis Diana Morar pe Facebook, în privința acestui eveniment: ”Misiune îndeplinită: 72100 lei și visul a devenit realitate pentru micii prinți. 67100 lei au plecat în această seară către Centrul Micul Prinț, iar 5000 lei către cazul social susținut în cadrul galei noastre. Mulțumesc tuturor!”
Se pare că această gală de binefacere inițiată de deputatul PNL Diana Morar a fost o reușită, una mare am putea spune. Implicarea președintei OFL, a adus în acest an mai multe coșuri cu bunătăți la licitație și mai mulți oameni cu suflet mare care au dorit să-și ajute semenii, și implicit mai mulți bani, bani care au fost donați pentru scopuri nobile. Iată că de la an la an, Diana Morar reușește să adune oameni, tot mai mulți, cu scopul de ai ajuta pe cei care au nevoie de sprijin.

COMENTARII

Latest Posts

Nu rata