spot_imgspot_img
AcasăDiverseAquabis: Se întrerupe apa potabilă pe Bulevardul Grănicerilor din Năsăud
spot_img

Articole noi

Aquabis: Se întrerupe apa potabilă pe Bulevardul Grănicerilor din Năsăud

În vederea efectuării unor lucrări impuse  pe rețeaua de distribuție a apei, Aquabis anunță întreruperea a furnizării apei potabile,  astăzi 29 noiembrie, între orele 10.00 – 13.00 (estimativ), în Năsăud pe Bulevardului Grănicerilor și străzile adiacente – parțial.

Vă asigurăm că o echipă de intervenție se află la fața locului și ia toate măsurile necesare astfel încât reluarea furnizării apei să aibă loc în cel mai scurt timp posibil.

Menționăm că apariția avariilor pe rețeaua publică de alimentare cu apă nu poate fi anticipată. Ea este, de cele mai multe ori, însoțită de întreruperea imediată a furnizării apei în zonele implicate.

Din acest motiv, în unele situații, anunțarea întreruperii furnizării apei poate avea loc după sistarea efectivă a alimentării cu apă”, transmite Aquabis.

În urma manevrelor executate pe rețeaua de distribuție a apei potabile, există posibilitatea deprecierii parametrilor calitativi ai apei (creșterea turbidității). Pentru acest fapt – înainte de consum – vă rugăm să lăsați apa să curgă câteva minute, pentru limpezire.

AQUABIS S.A. îşi cere scuze faţă de consumatori pentru disconfortul apărut în acest interval.

Telefon Dispecerat : 0263/21.31.17 şi 0372/74.24.78.

COMENTARII

Latest Posts

Nu rata