spot_imgspot_img
AcasăDiverseAquabis: Străzi din Năsăud și Șieu, fără apă potabilă astăzi
spot_img

Articole noi

Aquabis: Străzi din Năsăud și Șieu, fără apă potabilă astăzi

În vederea efectuării unor lucrări de remediere a unei avarii majore apărute   pe rețeaua de distribuție a apei, Aquabis anunță întreruperea furnizării apei potabile, astăzi 28 noiembrie 2023, între orele 10:00 – 12:00 (estimativ) în localitatea Năsăud, zona Blocurilor (rețeaua veche) și Bulevardul Grănicerilor cu străzile adiacente – total.

Între orele 11:15 – 13:00 (estimativ), se întrerupe apa potabilă în localitatea Șieu – parțial. 

Vă asigurăm că o echipă de intervenție se află la fața locului și ia toate măsurile necesare astfel încât reluarea furnizării apei să aibă loc în cel mai scurt timp posibil.

Menționăm că apariția avariilor pe rețeaua publică de alimentare cu apă nu poate fi anticipată. Ea este, de cele mai multe ori, însoțită de întreruperea imediată a furnizării apei în zonele implicate.

Din acest motiv, în unele situații, anunțarea întreruperii furnizării apei poate avea loc după sistarea efectivă a alimentării cu apă”, transmite Aquabis.

În urma manevrelor executate pe rețeaua de distribuție a apei potabile, există posibilitatea deprecierii parametrilor calitativi ai apei (creșterea turbidității). Pentru acest fapt – înainte de consum – vă rugăm să lăsați apa să curgă câteva minute, pentru limpezire.

AQUABIS S.A. îşi cere scuze faţă de consumatori pentru disconfortul apărut în acest interval.

Telefon Dispecerat : 0263/21.31.17 şi 0372/74.24.78.

COMENTARII

Latest Posts

Nu rata