spot_imgspot_img
AcasăInterviuVIDEO : ANL - uri la Lechința
spot_img

Articole noi

VIDEO : ANL – uri la Lechința

La Lechința a început implementarea proiectelor privind blocurile ANL. Unul deja este deja construit și se va da în folosință, urmând ca altele două să fie ridicate în localitate.

Cererea este mare, până acum s-au depus în jur de 30 de cereri, ne informează Romeo Florian

Pentru a primi o locuință ANL sunt câteva criterii obligatorii, clare, care trebuie îndeplinite. Este vorba de vârsta sub 35 de ani care este prima condiție, a doua – domiciliul de cel puțin un an pe raza comunei Lechința, a treia – contract de muncă pe durată nedeterminată cu o vechime de minim 90 de zile.

”Acest proiect este unu farte util pentru tineri. Aceste locuințe se adresează tinerilor sub 35 de ani, care sunt angajați și care fac naveta. Tinerii care lucrează în străinătate nu îndeplinesc aceste criterii și nu pot obține locuințele, pentru că nu poți stai în Germania și să faci naveta la Lechința”, a precizat primarul Romeo Florian.

Pe lângă proiectul care privește construirea de blocuri ANL la Lechința, administrația locală lucrează la întocmirea și implementarea altor proiecte privind dezvoltarea comunei.

Mai multe în interviul de mai jos.

COMENTARII

Latest Posts

Nu rata