spot_imgspot_img
AcasăDiverseȘtiai că aplicatia Casier Total este GRATUITĂ?
spot_img

Articole noi

Știai că aplicatia Casier Total este GRATUITĂ?

Știai că aplicatia Casier Total este GRATUITĂ pentru micii și marii comercianți?

Ce este aplicația Casier Total? Discutăm astăzi despre o aplicație destinată comercianților prin intermediul căreia se pot oferi diferite servicii adiacente comerțului cu amănuntul. A venit timpul ca micii comercianți să revină într-o poziție favorabilă față de supermarketurile de genul Lidl, Penny, Profi, care au împânzit România în ultimii 20 de ani, cot la cot cu hipermarketurile instalate la periferiile tuturor orașelor din România. Discutăm de asemenea despre o aplicație GRATUITĂ care nu prezintă niciun cost pentru comercianți, din contră, le aduce plusvaloare la final de lună. 

Ce servicii oferă aplicația Casier Total pentru micii comercianți

  1. Încasare / plati facturi utilități – este serviciul numărul 1 în România care poate garanta creșterea numărul de clienți în incinta unui magazin. Ideea din spatele serviciului plati facturi utilități este una destul de simplu de înțeles. Clientul care intră în magazin să achite o factură, pe lângă faptul că tranzacția în sine va lăsa comision comerciantului, clientul cu siguranță va mai cumpăra și produse pentru acasă. Astfel, se asigură creșterea vânzărilor în magazin prin creșterea numărului total de clienți la final de lună. Este un serviciu pe care toate magazinele din România ar trebui să-l ofere clienților. 
  2. Încasare contravaloare rovinietă – cu toții știm faptul că amenda pentru lipsa rovinietei este destul de mare și din păcate nimeni nu-și dorește să se trezească acasă cu amenzi de la CNAIR din cauza faptului că a uitat să cumpere rovinieta atunci când a plecat la drum lung. Oamenii de obicei uită efectiv de rovinietă, întrucât nu ar avea logică să riște o amendă mult mai mare decât contravaloarea minimă de 15 RON, echivalentul rovinietei pe 7 zile. Dacă un magazin oferă acest tip de serviciu cu siguranță o să-și crească numărul de clienți. 
  3. Vânzare reîncărcare PrePay – incarcare electronica – într-o lume mai mult decât acaparată de cartele PrePay, comparativ cu numărul de abonamente, aplicația Casier Total devine aur curat pentru comercianți, întrucât prin intermediul ei se pot vinde reîncărcări electronice pentru Orange, Vodafone, Telekom, Digi, iar majoritatea clienților de PrePay nu preferă să-și încarce cartelele online. De ce? E destul de simplu de înțeles: dacă reîncarci singur riști să greșești numărul de telefon și astfel să pierzi creditul. La magazinul din colț responsabilitatea cade pe umerii vânzătorului. 
  4. Vânzare PaySafeCard – PaySafeCard este o metodă de plată destul de folosită în mediul online și deși în ultimii ani era la vogă doar în străinătate, astăzi este disponibilă și în România. Codurile PaySafeCard se pot folosi în locul metodelor clasice de plată, cu cardurile. Ei bine, aplicația Casier Total poate elibera astfel de coduri pe care ulterior oamenii le pot folosi online drept instrumente de plată. Este o metodă alternativă pentru cei care nu doresc să cumpere codurile direct de pe internet și este de înțeles, nu toată lumea are bani pe card. 
  5. Încasare rate bănci – un serviciu foarte util pentru seniorii care preferă metodele clasice de plată, și anume cu cash. Când aceștia vor realiza faptul că pot să plătească ratele la magazinul din colț vor deveni cu siguranță clienți fideli și vor face și diverse cumpărături din rândul produselor alimentare. Dar nu doar seniorii se pot bucura de acest serviciu, el se referă la toți cei care nu folosesc internetul și doresc să-și achite ratele prin metoda clasică a cash-ului, metodă destul de iubită în România ce-i drept, în pofida anunțurilor că se dorește eliminarea acestei metode de plată pe viitor. Atât timp cât ea există, mereu vor exista foarte mulți clienți în România care vor dori să plătească cu bani cash. 

CINE ESTE CASIER TOTAL?

Cea mai rapidă creștere din piață

În 3 ani de activitate, am înregistrat cea mai rapidă și constantă creștere din industrie (am încheiat anul 2022 cu o cifră de afaceri de peste 6 milioane de lei iar rezultatul semestrial 2023 indica o cifra de afaceri de peste 8 milioane de lei). Avem mii de clienti si sute de parteneri multumiti care ne recomanda.

Echipă profesionistă de vanzari, suport si de IT

Serviciile pe care le oferim sunt susținute de departamentul de suport clienti, de vanzari respectiv cea mai buna echipă IT din domeniul nostru.

Clienti & Parteneri fericiti

Peste 99% dintre clienții care au apelat la noi, ne-au rămas alături și recomandă cu încredere serviciile și platforma noastră. Totodată, partenerii noștri apreciază colaborarea și constanța calității premium a serviciilor noastre.

COMENTARII

Latest Posts

Nu rata