spot_imgspot_img
AcasăEvenimentMIS GRUP: Lucrările la cea mai mare sală polivalentă din România sunt...
spot_img

Articole noi

MIS GRUP: Lucrările la cea mai mare sală polivalentă din România sunt în grafic

𝐋𝐮𝐜𝐫𝐚̆𝐫𝐢le sunt în grafic 𝐠𝐫𝐚𝐟𝐢𝐜 𝐬̦𝐢 𝐥𝐚 𝐜𝐞𝐚 𝐦𝐚𝐢 𝐦𝐚𝐫𝐞 𝐒𝐚𝐥𝐚 𝐏𝐨𝐥𝐢𝐯𝐚𝐥𝐞𝐧𝐭𝐚 𝐝𝐢𝐧 𝐑𝐨𝐦𝐚̂𝐧𝐢𝐚, 𝐩𝐞 𝐜𝐚𝐫𝐞 𝐨 𝐜𝐨𝐧𝐬𝐭𝐫𝐮𝐢𝐦 𝐥𝐚 Brașov !

Informații :
Sala Polivalentă construită la Brașov va avea o capacitate de 10.075 de locuri în condițiile unei utilizări flexibile, destinată competițiilor sportive, concertelor, conferințelor, congreselor, activităților culturale și nu numai.
În plus, în cadrul complexului sportiv va fi amenajată și o sală de antrenament și încălzire, dotată la rândul ei cu tribune pentru public cu o capacitate de 1.158 locuri.
Subsolul Sălii Polivalente va asigura accesul în incinta de joc a sălii de sport, a sălii de încălzire și va găzdui vestiare, săli de recuperare, grupuri sanitare, sală de forță, cabinete medicale, precum și o sală de antrenament și depozite pentru echipamente sportive. Adițional, vom regăsi aici spații tehnice, de depozitare, adăpost protecție civilă, depozite deșeuri și de aprovizionare pentru serviciile publice.
Parterul Complexului Sportiv este nivelul unde vor fi realizate accesele în clădire pentru public. Regăsim aici spații comerciale și servicii de bar, iar distribuția spectatorilor în tribune și loje va fi asigurară pe verticală pe cele 8 grupe de scări, până la etajul 1.
Mezaninul este dedicat publicului, având spații pentru grupuri sanitare și două zone cu logii pentru acces în exterior, o zonă cu patru săli de conferințe (două de 129 locuri și două de 60 locuri), baruri și garderobe.
👉Etajul 1 va fi alocat atât publicului, cât și persoanelor VIP și presei.
👉În incinta noii Săli Polivalente vor fi amenajate, în total, 888 de locuri de parcare pentru autoturisme, 9 locuri de parcare pentru autocare și 3 locuri de parcare pentru autocamioane.

🏗️ 𝐌.𝐈.𝐒 𝐆𝐫𝐮𝐩•𝐈̂𝐦𝐩𝐫𝐞𝐮𝐧𝐚̆ #𝐂𝐨𝐧𝐬𝐭𝐫𝐮𝐢𝐦𝐑𝐨𝐦𝐚̂𝐧𝐢𝐚 🇷🇴

COMENTARII

Latest Posts

Nu rata