spot_imgspot_img
AcasăEvenimentInteriorul noului Panamera este centrat pe șofer.
spot_img

Articole noi

Interiorul noului Panamera este centrat pe șofer.

Noul Porsche Panamera urmează să fie prezentat în întregime în câteva zile.

Porsche Panamera va propune conceptul de control Porsche Driver Experience centrat pe șofer, care a fost introdus pentru prima dată în Taycan. Oferă un afișaj complet digital, o gamă largă de opțiuni de personalizare și operare intuitivă. O caracteristică cheie a conceptului este gruparea elementelor de control relevante pentru condus în imediata apropiere a volanului. Prin urmare, toate funcțiile elementare sunt intuitive și facile pentru șofer. Acest lucru simplifică utilizarea noului Panamera în toate situațiile de condus și în special în timpul condusului dinamic.

 Selectorul de viteze, care a plecat din locul lui ancestral, făcând loc pe consola centrală unui panou pentru controlul climatizării, cu suprafețe „touch”, dar și comutatoare fizice.

Porsche structurează informațiile de conducere ale noului Panamera afișate în trei zone, pentru care sunt posibile configurații diferite în funcție de echipare și de vizualizarea selectată. Există și un head-up display opțional, acesta putând fi acționat direct de pe volan.

sursa foto:  https://www.porsche.com/central-eastern-europe/en/_romania_/

COMENTARII

Latest Posts

Nu rata