spot_imgspot_img
AcasăEconomicCe fel de servicii adresate companiilor sunt disponibile pe rovinieta.online?
spot_img

Articole noi

Ce fel de servicii adresate companiilor sunt disponibile pe rovinieta.online?

Rovinieta.Online reprezintă un portal destinat managerilor de transport, managerilor de parcuri auto, care oferă foarte multe servicii salutare în sfera administrării de roviniete. După cum știm, atunci când vine vorba despre parcuri auto de mari dimensiuni, este nevoie de un management IMPECABIL în ceea ce privește rovinieta. O clipă de neatenție va fi drastic sancționată de camerele CNAIR de pe drumurile patriei, amenzile pentru lipsa rovinietei nu sunt deloc de neglijat, acestea pornesc de la 275 RON pentru autoturisme și urcă până la 11900 RON pentru camioane și vehicule grele. 

Rovinieta.Online vine în sprijinul managerilor de parcuri auto și al managerilor de firme de transport cu o serie de servicii care pot ajuta destul de mult în managementul rovinietei. Pe cele mai importante dintre ele le vom enumera aici. 

Ce fel de servicii adresate companiilor sunt disponibile pe rovinieta.online?

– Crearea unei baze de date cu toate rovinietele emise – în momentul în care un manager decide să achiziționeze rovinieta online, prin intermediul acestui portal, în timp se va crea o bază de date cu toate rovinietele emise, vor fi la un loc toate facturile emise în urma achizițiilor iar acest lucru va fi foarte benefic pentru centralizarea documentelor. Va fi mai simplu pentru un manager să adune toate facturile și să le trimită spre departamentul de contabilitate în acest mod. 

– Emiterea mai multor roviniete în același timp – un serviciu de administrare roviniete parc auto unic în România. Practic în baza unui tabel de comandă trimis ulterior către portal, se pot emite mai multe roviniete în același timp. Acest procedeu de automatizare salvează timp prețios pentru managerii de parcuri auto de mari dimensiuni. 

– Sistem de alerte pentru rovinietele care vor expira – prin intermediul acestui serviciu, orice manager de transport sau de parc auto scapă odată pentru totdeauna de grija amenzilor. Atât timp cât sunt cu ochii pe e-mail sau pe WhatsApp, nu se vor mai confrunta niciodată cu neplăcuta situație prin care la poarta societății vor sosi plicuri cu amenzi. Niciun manager nu dorește să apară în fața superiorilor din pricina greșelilor făcute în câmpul muncii, din neatenție. 

– Calculator rovinieta 2023 disponibil pe site – un mic ajutor pentru managerii care nu obișnuiesc să achiziționeze roviniete pe 1 an întreg. Prețurile pentru roviniete diferă în funcție de categoria de vehicul și de perioada pentru care se achiziționează rovinietele respective. Sunt cifre destul de anevoios de ținut minte așa că orice mic ajutor este binevenit. 

– Externalizarea managementului de roviniete – SERVICIUL DE AUR cum mai este numit… În linii mari, prin acest serviciu se externalizează managementul de rovinietă către personalul portalului rovinieta.online. Totul se face pe bază de contract așa că cei de la rovinieta.online își asumă eventuale amenzi dacă apar la poșta societății, și se constată faptul că este vina exclusiv a lor. Practic managerii își iau de pe cap o mare grijă și vor avea mai mult timp pentru alte activități. 

Cât costă serviciile oferite de Rovinieta.Online?

Toate serviciile enumerate mai sus sunt absolut GRATUITE, nu costă absolut nimic. Nu este nimic pe bază de abonament, nu există comisioane ascunse, nu există taxe suplimentare, prețurile rovinietelor sunt aceleași care există și pe portalul CNAIR, dacă există mici diferențe de câțiva RON este doar din cauza diferenței de schimb valutar. 

Nici măcar serviciul de externalizare al managementului de roviniete nu este un serviciu tarifat. Este disponibil în mod gratuit pentru managerii care optează să folosească această platformă. Dacă stăm să analizăm, acest serviciu este ceva de nerefuzat de managerii de transport sau de parcuri auto, din moment ce partenerii preiau toată responsabilitatea. 

COMENTARII

Latest Posts

Nu rata