spot_imgspot_img
AcasăAdministrațieMinistrul Bogdan Ivan prezent la TOPUL National al Firmelor
spot_img

Articole noi

Ministrul Bogdan Ivan prezent la TOPUL National al Firmelor

160 de lideri români în business au fost premiați în Gala „Topul Național al Firmelor”, organizată de Camera de Comerț și Industrie a României.

“Îi mulțumesc domnului președinte Mihai Daraban pentru invitația de a lua cuvântul și îl felicit pentru această inițiativă de tradiție, care recompensează performanța companiilor din România. Am spus și în conferință că îmi doresc să fim parteneri în transformarea țării noastre într-un hub regional de tehnologie și dezvoltare economică!” , a declarat Bogdan Ivan

Prin fonduri europene, sprijinim 5000 de companii cu granturi de 500 de milioane de euro pentru adoptarea tehnologiilor digitale. De asemenea, 7500 de întreprinderi cu activitate în cercetare-dezvoltare și inovare au la dispoziție fonduri de peste 3 miliarde de lei, prin Planul Național de Cercetare, Dezvoltare și Inovare pe care a fost adoptat săptămâna trecută în Guvern.

Împreună, într-un parteneriat corect, sectorul public și mediul privat vom face din România un hub regional pentru inovare și digitalizare. Împreună modernizăm România!

COMENTARII

Latest Posts

Nu rata