spot_imgspot_img
AcasăAdministrațieLa Budacu de Jos continuă întăbularea gratuită!
spot_img

Articole noi

La Budacu de Jos continuă întăbularea gratuită!

În comuna Budacu de Jos toate imobilele, terenurile (intravilan, extravilan, agricol, neagricol etc.), precum și construcțiile (case, anexe etc.) vor fi întăbulate gratuit. Costurile acestui proiect, a lucrărilor de cadastru general al comunei Budacu de Jos sunt finanțate prin ”Programul Național de Cadastru și Carte Funciară” de servicii de înregistrare sistematică.

”Acest demers se poate duce la bun sfârșit numai cu ajutorul cetățenilor., respectiv: comunicarea documentelor de proprietate deținute, prezentarea în teren când se fac măsurători în acea zonă, urmând a fi anunțați în prealabil, și prin permiterea accesului în curți, atunci când se efectuează măsurătorile la terenurile din intravilan”, ne-a declarat Florin Sandu Simionca, primarul comunei Budacu de Jos.

Totodată se mai aduce la cunoștința cetățenilor din comună faptul că toate operațiunile necesare înscrierii imobilelor în Cartea Funciară sunt efectuate de către Total Business Land SRL, în calitate de prestator în cadrul contractului nr. 38129/ 20.07.2022 încheiat cu ANCPI București și se are în vedere întăbularea a  5925 de hectare de teren intravilan și extravilan.

Administrația locală a comunei Budacu de Jos îi roagă pe cetățeni să-și pregătească din timp documentele pe care trebuie să le prezinte în momentul în care sunt convocați, după cum urmează:

– acte care atestă dreptul de proprietate în copie,

– certificate de moștenitor/legatar/partaj

– contracte de vânzare-cumpărare/donație/întreținere, notariale

– sentințe civile

– Titlu de Proprietate

– Extras de Carte Funciară , după caz Harta de Carte Funciară.

– contracte de vânzare-cumpărare, (sub semnătură privată, olografe, de mână)

– orice act/înscris, care ajută la indentificarea imobilului

– CI/BI copie simplă

– acte de stare civilă. (Certificate de naștere, de căsătorie, de deces).

COMENTARII

Latest Posts

Nu rata