spot_imgspot_img
AcasăEvenimentComplexul Muzeal Bistriţa-Năsăud organizează expoziţia-eveniment pentru persoanele cu dizabilităţi “O zi din...
spot_img

Articole noi

Complexul Muzeal Bistriţa-Năsăud organizează expoziţia-eveniment pentru persoanele cu dizabilităţi “O zi din viaţa ta/O zi din viaţa mea”.

– Mama, oamenii care s-au născut fără auz în ce limbă gândesc?Este întrebarea unui băiat de 13 ani.

Complexul Muzeal Bistriţa-Năsăud organizează în data de 𝟖 𝐢𝐮𝐧𝐢𝐞 𝟐𝟎𝟐𝟑, 𝐨𝐫𝐚 𝟏𝟖.𝟎𝟎 expoziţia-eveniment pentru persoanele cu dizabilităţi “O zi din viaţa ta/O zi din viaţa mea”.Partenerii noştri în acest proiect sunt:

Asociaţia Naţională a Nevăzătorilor din România, Filiala Bistriţa;

Asociaţia de Scleroză Multiplă Bistriţa;

Asociaţia Naţională a Surzilor din România, Filiala Bistriţa;

Primăria Bistriţa prin Direcţia de Asistentă Socială;

Şcoala Profesională Specială “Sf. Maria” Bistriţa;

Asociaţia Tineri pentru Comunitate Bistriţa;

Agenţia de imagine Wolf Art.

Echipa Muzeului Bistriţa s-a implicat în realizarea personajelor pe care o să le întâlniţi în cadrul acestei expoziţii. Alături de scrisorile din partea persoanelor cu dizabilităţi am gândit un spaţiu în care energia unui oraş, conexiunile dintre oameni să fie momente de meditaţie. Povestea unei zile din viaţa unei persoane cu dizabilităţi ne prezintă secvenţe emoţionante pe care majoritatea dintre noi le cunoaştem doar din ecranizări.

Vă invităm să încercăm să găsim răspunsuri la întrebările noastre şi să ne cunoaştem om cu om, să trecem dincolo de colaborări interinstituţionale.

COMENTARII

Latest Posts

Nu rata