spot_imgspot_img
AcasăAdministrațiePe ploaie, pe soare, la Lechința se lucrează de zor
spot_img

Articole noi

Pe ploaie, pe soare, la Lechința se lucrează de zor

Primarul comunei Lechința, inginerul Romeo Florian, ne spune că în comuna pe care o conduce se muncește cu zor, fie că plouă, fie că e soare.

Astfel, pe strada Gării din Lechința se lucrează la modernizarea trotuarelor într-un ritm bun. Se fac trotuare noi, în locul celor de beton uzate, făcute de cetățeni. Aici se construiesc trotuare noi cu pavele, pe circa 1600 de metri. ”Dacă timpul ne încurcă, dacă plouă, atunci trecem la lucrări de interior”, precizează edilul de la Lechința.

Deasemenea, Romeo Florian ne-a mai declarat: ”Lucrăm la grădinițele din Vermeș și Sângeorzu Nou, unde clădirile au fost făcute prin PNDR, cu fonduri europene și sunt deja recepționate. Aici mai avem de montat parcurile de joacă pentru copii. Vreau să vă spun că fiecare grădiniță va avea parcul ei de joacă în interiorul curții. Aici suntem la ultima fază de achiziție, și probabil în două-trei săptămâni vor fi terminate, asta în funcție de cât de repede vor fi aduse și montate. Mobilierul și partea de IT sunt aduse. Dacă la Vermeș și Sângeorzu Nou aveam două grădinițe aflate într-o stare avansată de degradare, acum sunt două grădinițe foarte frumoase, moderne și utile.

COMENTARII

Latest Posts

Nu rata