spot_imgspot_img
AcasăAdministrațieNicolae Moldovan, folosește la Beclean, tehnologie de ultimã generație pentru reabilitarea canalizãrii
spot_img

Articole noi

Nicolae Moldovan, folosește la Beclean, tehnologie de ultimã generație pentru reabilitarea canalizãrii

Becleanul a beneficiat în premierã de tehnica modernã. Pe strada Morii s-a procedat la reabilitarea canalizãrii cu aparaturã și tehnologie modernã, fãrã a fi nevoie de sãpãturi, de tãierea asfaltului, și fãrã a se crea disconfortul unui șantier care sã producã praf, zgomot, nervi.

”Lucrãrile s-au realizat cu tehnicã modernã, care nu a afectat suprafața strãzii, totul fiind fãcut la nivel subteran cu o tehnicã specialã.
Reabilitarea a fost realizatã de un grup de 12 specialiști de la firma INSTBUD din Polonia, printre care Szymon Boguta și domnul Marcin Boguta (InLiner / InstBud) Îi în prezența dlui Maciej Ostrowski – vice președinte al județului Myslenice din Polonia, cu utilaje de ultimã generație care asigurã metode eficiente de reabilitare ale sistemului de canalizare. Vom mai apela la acest tip de procedeu, acolo unde este nevoie!”, a spus primarul orașului Beclean, Nicolae Moldovan.


Urmãriți videoclipul de mai jos:

COMENTARII

Latest Posts

Nu rata