spot_imgspot_img
AcasăDiverseAquabis: Se întrerupe apa potabilă astăzi, în Beclean, Bistrița, Năsăud, Budacul de...
spot_img

Articole noi

Aquabis: Se întrerupe apa potabilă astăzi, în Beclean, Bistrița, Năsăud, Budacul de Jos și Buduș

Aquabis: Se întrerupe apa potabilă astăzi, 5 mai 2023, pe strada Liviu Rebreanu din Beclean și în cartierul Viișoara din Bistrița. Probleme, și în Budacul de Jos și Buduș, din cauza unei firme care lucrează în zonă.

În vederea efectuării unor lucrări impuse pe rețeaua de distribuție a apei, Aquabis anunță întreruperea întreruperea totală a apei potabile astăzi, 05 mai 2023, începând cu ora 10.00 până la ora 13.00 (estimativ) în Beclean pe strada Liviu Rebreanu.

Între orele 08.45 până la ora 16.00 (estimativ) se întrerupe apa potabilă în Bistrița, cartier Viișoara pe strada principală.

De la ora 09.00 până la 15.00 (estimativ), se întrerupe apa în Budacul de Jos și Buduș. „Menționăm faptul ca avaria a survenit în urma operațiunilor de subtraversare realizate de firma care lucrează în zonă”, explică Aquabis. 

De la ora 11:00 până la ora 14.00 (estimativ) se sistează apa potabilă în Bistrița, pe strada Andrei Muresanu Bl 8.

Între orele 13:00 – 17.00 (estimativ), se sistează apa și în Năsăud pe Buleardul Grănicerilor, Zona Blocuri și străzile adiacente.

De la ora 16:15 până la ora 20.00 (estimativ) se întrerupe apa potabilă în Bistrița pe strada Izvorul Rece.

Vă asigurăm că o echipă de intervenție se află la fața locului și ia toate măsurile necesare astfel încât reluarea furnizării apei să aibă loc în cel mai scurt timp posibil.

Menționăm că apariția avariilor pe rețeaua publică de alimentare cu apă nu poate fi anticipată. Ea este, de cele mai multe ori, însoțită de întreruperea imediată a furnizării apei în zonele implicate.

Din acest motiv, în unele situații, anunțarea întreruperii furnizării apei poate avea loc după sistarea efectivă a alimentării cu apă”, transmite Aquabis.

În urma manevrelor executate pe rețeaua de distribuție a apei potabile, există posibilitatea deprecierii parametrilor calitativi ai apei (creșterea turbidității). Pentru acest fapt – înainte de consum – vă rugăm să lăsați apa să curgă câteva minute, pentru limpezire.

S.C. AQUABIS S.A. îşi cere scuze faţă de consumatori pentru disconfortul apărut în acest interval.

Telefon Dispecerat : 0263/21.31.17 şi 0372/74.24.78.

COMENTARII

Latest Posts

Nu rata