spot_imgspot_img
AcasăAdministrațieDrum nou de la Silivașu de Câmpie la Șopteriu
spot_img

Articole noi

Drum nou de la Silivașu de Câmpie la Șopteriu

Iatã cã s -au recepționat și cei 6 km de drum județean dintre Silivașu de Câmpie și Șopteriu. Dacã pânã mai anii trecuți aici se circula pe un drum de piatrã și pãmânt, iatã cã acum locuitorii din zonã și cei care tranziteazã aceste locuri se bucurã de un drum modern de asfalt.Valoarea lucrãrii se ridicã la circa 4 milioane de euro, adicã peste 19,6 milioane lei și are o garanție de 10 ani.

Lucrãrile au fost demarate în iulie 2021, finalizându-se în aceastã lunã. Pe parcursul celor aproape doi ani, lucrãrile de modernizare au constat în amenajarea terenului, execuția terasamentelor, lucrãri de consolidare, lucrãri de colectare și evacuare a apelor de suprafațã și de infiltrașie, amenajarea acceselor la proprietați, amenajarea drumurilor laterale, lucrãri de siguranțã rutierã, douã poduri.

La recepția investiției au participat Radu Moldovan – președintele CJ, Ciprian Kecskes Simionca – vicepreședintele Consiliului Județean Bistrița-Nãsãud, Ciprian Ceclan – director în cadrul CJ, Ioan Cãmãrãșan – primarul comunei Silivașu de Câmpie, Romeo Florian – primarul comunei Lechința, reprezentați ai constructorilor și proiectantului – FAR FOUNDATION SRL (lider) în asociere cu LDP SA și PROCONS GROUP SRL (lucrãri de construcții) și SOMEȘ-TOP-GRUP SRL (servicii de proiectare).

Mai multe informații puteți afla în video-ul de mai jos :

galerie foto:

COMENTARII

Latest Posts

Nu rata