spot_imgspot_img
AcasăPoliticăBogdan Ivan, la Forumul “Protecția și Reziliența Infrastructurii Critice”
spot_img

Articole noi

Bogdan Ivan, la Forumul “Protecția și Reziliența Infrastructurii Critice”

Deputatul PSD, Bogdan Ivan, a vorbit în deschiderea Forumului “Protecția și Reziliența Infrastructurii Critice” (Critical Infrastructure Protection Forum), în calitate de reprezentant al Președintelui Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu. “Împreună cu cei mai buni experți internaționali am discutat pașii concreți pentru a îmbunătăț infrastructura critică a României”, a transmis Bogdan Ivan.

Îi mulțumesc Președintelui Camerei Deputaților, dlui. Marcel Ciolacu, cel sub patronajul căruia a fost organizat evenimentul, pentru onoarea pe care mi-a acordat-o pentru a-l reprezenta! De asemenea, felicit Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare în Informatică București și pe domnul Adrian Vevera pentru organizarea impecabilă a evenimentului și pentru implicarea în promovarea securității cibernetice!”, a transmis Bogdan Ivan.

“Iar în ceea ce privește rețelele electrice, căile ferate, conductele, sistemul de sănătate, autostrăzile și capacitatea administrativă națională, România trebuie să fie pregătită pentru orice tip de urgență. Mai mult, România urmează să transpună în legislația națională și Directiva Rezilienței Entităților Critice și Directiva NIS 2 a securității și sistemelor informatice, care vor face din România un pilon important al principiilor Uniunii Europene în regiune!

COMENTARII

Latest Posts

Nu rata