spot_imgspot_img
AcasăDiverse(P) Eurosurvey – partenerul tău de încredere în realizarea unor proiecte de...
spot_img

Articole noi

(P) Eurosurvey – partenerul tău de încredere în realizarea unor proiecte de construcții ideale

Ridicările topografice altimetrice și planimetrice sunt etape inițiale obligatorii pentru orice proiect de construire. De acestea depinde încadrarea corectă a clădirii în limitele de proprietate stabilite și urmărirea în etapele următoare a unor date reale din teren. Dacă ești în căutarea unei firme specializate care să realizeze ridicări topografice, solicita o ofertă personalizată de la Eurosurvey: https://eurosurvey.ro/servicii/ridicari-topografice/!

Cine trebuie să apeleze la servicii de ridicări topografice?

Efectuarea acestor proceduri au caracter obligatoriu prin lege ceea ce înseamnă că orice proiect de construcții trebuie să le conțină. Fie că vorbim de clădiri rezidențiale, industriale, de birouri de depozitare, dar nu numai, este absolut necesar ca datele obținute în urma ridicării topografice să fie colectate și interpretate corect pentru a garanta o realizare și o exploatare corectă a construcției. În acest sens, se recomandă colaborarea cu o echipă de ingineri geodezi care să se ocupe de toată gama de servicii adiacente.

Alege oferta Eurosurvey

Eurosurvey este o echipă dedicată de ingineri specializați în domeniul măsurătorilor topografice și scanării 3D, cu peste 15 ani de experiență. Acest lucru îi face să fie un nume important în această arie de activitate, dovadă stând și zecile de proiecte la care au contribuit. Eficiența, Siguranța și Valorile puternice sunt principalele parghii care definesc întreaga activitate a echipei și care se vor reflecta și în calitatea serviciilor prestate. Stabilește o colaborare de lungă durată de pe urma căreia să îți consolidezi un proces concret de evaluare și măsurare a tuturor proiectelor de construcții. În acest mod vei avea garanția unor rezultate optime cu fiecare clădire ridicată, în timp ce eviți orice neregulă care ar putea reprezenta un pericol.

În ceea ce privește ridicările topografice, portofoliul de servicii incluse este foarte vast și poti alege dintr-o gama larga, cum ar fi:

  • Planuri de situație pentru:  
    • avize OCPI PAC,PUD, PUZ, PUG;
    • situri arheologice;
    • proiectare și studii de fezabilitate;
    • proiectare în vederea reabilitării;
    • proiectare și reabilitare rețele de utilități (gaz, apă, canalizare);
    • proiectare în vederea reabilitării tramei stradale ce includ profile transversale și longitudinale;
    • platforme industriale;
  • Calcul volume de umplutură/săpătură, modele 3D ale terenului;
  • Determinare verticalitate antene GSM, turnuri metalice și construcții;
  • Relevee pentru proiectare și verificare AS BUILT;
  • Măsurători pentru fațade construcții 2D și 3D.

Costurile se stabilesc în urma unor calcule personalizate, în funcție de amploarea proiectului si de multitudinea de proceduri necesare. În acest mod ai garanția faptului că plătești un preț cât se poate de corect, care reflectă calitatea și complexitatea serviciilor prestate.

Asigură reușita proiectului tău de construcții cu Eurosurvey!

COMENTARII

Latest Posts

Nu rata