spot_imgspot_img
AcasăAdministrațieDANIEL SUCIU: “100 de milioane de lei pentru un pasaj…care inițial costa...
spot_img

Articole noi

DANIEL SUCIU: “100 de milioane de lei pentru un pasaj…care inițial costa 42 milioane. Cam mare abaterea pentru…neprevăzute!”

Deputatul PSD, Daniel Suciu, a transmis un mesaj video legat de pasarela subterană care ar urma să se construiască în zona gării. Daniel Suciu spune că proiectul care ar ajunge la 20 de milioane de euro nu ar trebui să se realizeze.

“Suntem pe locul celei mai mari prostii pe care putea să o facă actuala administrație PNL-USR, adică administrația Turc. Aici, trebuia să fie centrul intermodal, o investiție de 8 milioane de euro, din bani europeni, nerambursabili. Domnul primar ne spunea că a renunțat la acest proiect, pentru că va fi o pasarelă care ajunge la etajul 1 al blocului turn. Sunt aproape 200 de metri până acolo, a fost o minciună. Ulterior, domnul Turc a cerut 42 de milioane de lei, să facă un pasaj subteran. A renunțat la banii europeni, a folosit toți banii de la Guvern pentru un pasaj, doar că socoteala din târg se pare că nu se potrivește cu cea din Primărie. Astăzi aflăm că această investiție costă 100 de milioane de lei, adică 20 de milioane de euro. Noi am făcut cu 20 euro o sală polivalentă, domnia sa face un pasaj subteran aici cu 20 de milioane de euro. Cred că a făcut o mare greșeală, aici sunt bani îngropați cu nemiluita și cred că nu trebuie lăsat să facă asta”, a transmis Daniel Suciu.

“100 de milioane de lei pentru un pasaj…care inițial costa 42 milioane. Cam mare abaterea pentru…neprevăzute!”, a spus deputatul Daniel Suciu.

COMENTARII

Latest Posts

Nu rata