spot_imgspot_img
AcasăEditorialDe Ziua Unirii, le-o dăm să ne-o pupe!
spot_img

Articole noi

De Ziua Unirii, le-o dăm să ne-o pupe!

Trăim vremuri tulburi. Este cod roșu de recesiune. Nu vedem ziua de măine, darămite viitorul luminos al patriei noastre dragi.

Știrile ne asaltează cortexul, și așa aglomerat, impunându-ne un ritm îndrăcit al existenței. Nu mai avem timp pentru noi, deoarece televizorul a devenit un drog de mare risc, iar sevrajul ne paște. Nu murim, dar parcă nici sănătoși nu mai suntem. Ne tratam cu ură în loc de liniște, deoarece neuronii au nevoie de impulsuri. Corpul secretă adrenalină în exces și este musai s-o consumăm rapid, să mărim metabolismul cerebral ce țipă de foame.

Foamea după senzațional, foamea după durerea altora, chinuri iremediabile, bucuria decesului unei capre ce este a lor și nu a noastră, toate acestea definesc un român sau ce-o mai fi el. Poate ar fi bine să redefinim ce este românul. Ca la școală. „Românul este un locuitor al României”. Atât? Doar locuitor? Nu zidar al societății? Nu constructor al democrației? Nu arhitect al unei vieți decente? Nu un liant al legăturilor dintre el și ceilalți români? Nu? Dar spectator la umilința țării, merge? Dar un actor la teatrul național al destabilizării sociale? Scriu ca să mă abțin de la vulgarități. Le știu, le-am învățat în democrație unde există libertatea cuvântului. Le aud și la televizor. Le citesc pe facebook.

Vrem, nu vrem, revenim la știri. La presă. Un locuitor al patriei noastre dragi, Klaus Iohannis, întâmplător președinte pentru că alții luaseră prostia de bună, un semidoct ce nu și-a declarat veniturile din meditații, vrea să i se pupe pentru că ne-a scos din ignoranță. Că, vezi Doamne, România Educată și Schengen. La poolyvară, vorba celor de la Academia Cațavencu.

Alt locuitor, Lucian Bode, hoț cu diplomă de la Babeș-Bolyai pupă si el la Iohannis ce-i place. Ciucă la fel.
Sunt inspirat de la Hora Unirii…”hai să dăm mănă cu mână” și mi-a venit o idee: Hai să le-o dăm să ne-o pupe!
Tuturor din politică. După 33 de ani, merităm! Bineînțeles, apoi ne spălăm, dezinfectăm.
Mâinile, dragi români! Alea cu care i-am votat. Deși ar merita să ne pupe altundeva.

COMENTARII

Latest Posts

Nu rata